Citroen leasing

Er du på udkig efter at lease din næste bil, kan bilerne fra Citroen være lige noget for dig. Citroen-bilerne er kendt for sin komfort, design, nyttig teknologi, sikkerhed og ydelser. Citroen er både en typisk familiebil og bybil, da modellerne varierer fra den lille fikse bil, der egner sig godt til bykørsel og de større, hvor der er plads familie, venner, dyr og meget andet. 

Det er blevet meget populært at lease i Danmark, da du langtidslejer en bil i stedet for at skulle til at investere hele din opsparing samt tage et lån for at få råd til at købe en bil. Leasingpriserne på Citroen svinger dog meget. Priserne på at lease en Citroen afhænger af, hvilken Citroen-model du ønsker, samt hvilket udstyr du vil have med. Leasingpriserne kan svinge mellem 1.600 til 4.000 danske kroner. Dette er dog kun vejledende, ønsker du dermed et konkret tilbud, så kontakt os på Luksusleasing.dk.

Luksusleasing hjælper nemlig dig med at finde information om leasing af biler i Danmark, samt hvordan anmeldelserne af de udbudte biler er. Er du dermed på udkig efter at lease en Citroen i Danmark, kan du søge information om dette her hos Leasing.dk.

Det kan netop betale sig at lease en bil, i stedet for at investere i en. Når du leaser, har du muligheden for at leje en ny bil eller endda lease din drømmebil, da beløbet er et helt andet. Du kan få servicen af bilen inkluderet og har garanti på bilen, når du vælger at lease. 

Du har mulighed for både at privatlease og erhvervslease en Citroen i Danmark. Ønsker du at have en bil til eget forbrug, skal du privatlease en Citroen, hvor du står for udgifterne selv. Er du derimod på udkig efter en firmabil, hvor virksomheden betaler udgifterne, der hører til bilen, skal du erhvervslease en Citroen. 

Leasing af flere typer Citroen-modeller

Du har mulighed for at lease flere forskellige slags biler fra Citroen. Modellerne inkluderer blandt andet: Citroen C1, Citroen C3, Citroen Cactus, Citroen DS3, Citroen C4, Citroen Jumpy, Citroen DS5, Citroen C4 Grand Picasso, Citroen Berlingo. 

Ud fra modellerne ovenfor, er Citroen C1 en af de mindre biler, der er god til bykørsel og de små ærinder, hvor der skal sidde et par stykker i bilen. Bilen indeholder meget komfort og har et bagagerum, der kan rumme op til 780 liter. Motoren i den er en VTi 72, med en 5-trins gearkasse. 

De forskellige Citroen-modeller ovenfor er som nævnt fra de små lette bybiler som Citroen C1 til større firmabiler som Citroen Jumpy. Derudover findes familiebilen som Citroen DS5 også, hvor der er lidt mere plads til familie, venner og meget mere. Citroen tilbyder dermed diverse slags biler, så du kan få stillet dit behov, for din næste leasede Citroen. 

Citroen har været på markedet lige siden 1919, og her dermed diverse typer af biler, der alle indeholder kreative løsninger og teknologiske egenskaber.