Ford Leasing

Søger du efter at lease en bil, kan en bil fra Ford være en mulighed for dig grundet sit store sortiment. Ford er blevet en meget normal bil at have sig. Den ses oftere og oftere på vejene – men få af dem er ens. Drømmer du dermed om at få en Ford, men har du ikke fået den endnu, kan løsningen være at lease den. Leaser du en Ford i stedet for at købe den, kan den økonomiske situation virke mere overskueligt. Når du leaser en bil, hvilket både kan være en ny, brugt eller drømmebilen, lejer du en bil i en vis periode. Du lejer en bil hos en leasingforhandler, der har opkøbt den. Du skal dermed kun af med en månedlig ydelse for at have din helt nye drømmebil. Dette er netop en af fordelene ved at lease. En anden fordel er, at du ikke skal betale udgifter som for eksempel at få service på bilen, dette er noget forhandleren betaler. Alt dette kan mere eller mindre virke som en jungle at finde rundt i. Luksusleasing hjælper dig med at finde information om leasing i Danmark, og giver dig også et indblik i vurderingen af de biler, du kan lease – om du så ønsker privat- eller erhvervsleasing.

Forden er en meget almindelig bil at have sig og der findes mange typer af modeller af den, hvilket også vil sige at leasingprisen på den svinger. Prisen på at lease en Ford kommer an på, hvilken model du drømmer om at blive lejer af samt hvilket og hvor meget udstyr, du ønsker følger med. Leasingprisen på en Ford i Danmark varierer mellem 1.700 til 8.000 danske kroner. Vær dog opmærksom på, at dette blot er en vejledende pris. Ønsker du at blive klogere på prisen og få et konkret tilbud på din næste leasede Ford, kontakt os da på Luksusleasing.dk. 

Leas en Ford, der passer til dig

Som nævnt vil der være stor mulighed for, at du kan finde en Ford, der passer til dig. Udvalget står nemlig både imellem: SUV og crossover, hybrid og elektriske, familiebiler og varebiler. Modellerne hos Ford inkluderer blandt andet: Ford Fiesta, Ford Focus, Ford Kuga, Ford Transit, Ford Mustang, Ford S MAX, Ford KA, Ford Transit Custom, Ford Mondeo, Ford C MAX og Ford Focus.

Du kan blandt andet lease den nye Ford Kuga Plug-in Hybrid. Ford Kuga er en nyere model, hvor Ford har sammensat mulighederne ved at kombinere en benzinmotor med en batteridrevet elmotor. Til sammen kombinerer de en hybrideffekt på 225 HK sammen. Heraf  kan du nu opleve en ny form for SUV-kørsel. De kortere ture kan du vælge kun at køre på dit elektriske transmissionssystem, som kan køre op til 56 kilometer på en opladning. Skal du ud på de længere ture, kan du bruge forbrændingsmotoren – som på samme tid genoplader hybridbatteriet imens du kører. Hertil findes der en masse assistanceteknologier samt designfunktioner, der gør din kørsel mere tryg for dig. Den nye Kuga er dermed mere økonomisk i sin kørsel samt mere klimavenlig end 100 % benzin- og dieselbiler. 

Derudover kan du lease den nye Ford Focus, der har fået topkarakter i sikkerhed med fem stjerner i EURO NCAP. Bilen er en opdatering af den Ford Focus, vi kender. Denne er udstyret med mere plads og sikkerhed. Bagsæderne i bilen er fordelt med 60/40, som næsten kan lægges helt ned, for at skabe mere plads i bagagerummet. Bilen er en optimal familiebil, hvor der er plads til meget mere end kun personerne i den. Motoren er enten kombineret med en 8-trins automatgearkasse eller en 6-trins manuel gearkasse. Derudover er den nye 1,0 eller 1,5 liters Ford EcoBoost-benzinmotorer med til at give dig en motorkraft, som man ellers vil forvente af en større motor.

Leas din drømmebil fra Ford

Du kan også lease din indre drengerøvsbil som Ford Mustang. Det er ikke en bil vi ser lige så ofte i Danmark som for eksempel i USA – men kommer vi til USA er det helt sikkert den vi lejer. 

Selvom bilen ikke ligefrem er fremstillet til at være den optimale familiebil, kan det dog alligevel lade sig gøre. Ford Mustang kan nemlig fås med op til fem sæder, og du kan lease bilen i den farve, der passer til dig. Det er en bil med mere motorkraft, og den har et brændstofforbrug op til 10,5 kilometer per liter. Mustangens motor er enten en 5,0 liters V8-motor eller en 2,3 liters EcoBoost-motor. Ligegyldigt om du vælger den ene eller anden motor, kan du have en 6-trins manuel gearkasse eller et 10-trins automatgear. 

Ønsker du at lease en bil i Danmark kan Ford’en dermed være et godt bud, da du både kan lease drømmebilen som Ford Mustang, eller den oplagte familiebil som Ford S MAX eller du kan lease firmabilen som Ford Transit. 

Ford har netop produceret en lang række biler for at ramme sit publikum så bredt som muligt. Ford blev grundlagt af Henry Ford tilbage i 1903. Han havde en mission om at gøre bilen både praktisk og tilgængelig. Derudover havde han en drøm om at producere så mange biler som muligt i det simpleste design til lavest mulig pris. 

Ford er en multinational bilfabrikant, der har hovedsæde i Dearborn, der ligger i Michigan i USA. De kommercielle køretøjer vi som oftest ser på vejen er under Ford-mærket, hvor luksusbiler sælges under Lincoln-mærket. Ford Motor Company er den næststørste bilproducent i USA samt den femte største i verden – dette er baseret på det samlede bilsalg i 2010.