Opel Leasing

Hvis der er én ting, der altid har været kendetegnet for det tyske bilmærke er det effektivitet. tyskernes evne til at designe stærke, holdbare motorkøretøjer med masser af kræfter og ekstraudstyr, er en af grundene til, at danskerne er vilde med Opel. Specielt de seneste par år, har der virkelig været gang i bilsalget for Opel. Det sker af flere grunde, men en af de største grunde til det er finansieringen af bilerne. Hvor det i gamle dage var svært at få nogen speciel attraktiv finansieringsløsning af bilerne, er vor tid helt anderledes. Det skyldes blandt andet Opel leasing, der giver kunderne mulighed for at lease bilen frem for at købe den. 

Opel leasing er en af de mest fleksible og attraktive finansieringsløsninger, hvis du leder efter en ny tilføjelse til garagen. Der er mange fordele ved at vælge Opel leasing, og netop dem gennemgår vi her i artiklen. Først fremhæver vi, hvorfor du bør vælge Opel leasing frem for at købe bilen vha. andre finansieringsløsninger. Derudover giver vi dig et overblik over fordele, og fortæller dig, hvorfor du bør overveje at vælge Opel leasing. Til sidst viser vi dig, hvilke forskellige modeller du kan vælge med Opel leasing, og hvordan bilmærket historie ser ud. Opel leasing priser starter fra 1.995 kr. om måneden for Opel Corsa leasing, til 3.995 kr. om måneden for Opel Insignia leasing. Er du interesseret i et konkret tilbud om Opel leasing? Så kontakt os på opel@luksusleasing.dk.

Køb eller leasing af Opel? – Få svaret her

Skal du købe en ny bil og er usikker på, hvilken metode, der er mest behagelig for dig. Hvordan en bil skal finansieres er jo en stor beslutning. Skal den købes kontant via et billån eller er det smartere med leasing? – Det er meget individuelt, hvilken finansieringsløsning, der passer til den individuelle bilhandel, men her sætter vi fokus på Opel leasing, og hvorfor netop dette kan være en god idé.

Det forholder sig nemlig sådan, at ikke mange andre finansieringsløsninger end Opel leasing har så høj grad af fleksibilitet. Med en aftale om Opel leasing får du en løsning, der passer lige til dit behov. Afhængigt af din aftale kan du få en Opel leasing uden udbetaling ellers starter du med at betale en førstegangsydelse. Herefter betaler du et månedligt gebyr for brugsretten til din Opel. Det er muligt at lave aftale på forskellige længder. Nogle foretrækker en kort leasingperiode på 12 måneder, mens det mest normale er mellem to til fire år. Det er en helt individuel overvejelse, og forhandles med leasingselskabet. Efter leasingaftalens udløb har du muligheden for at købe bilen til dens restværdi. Det vil altså sige til den nyprisen, hvor alle dine månedlige ydelser er fratrukket. Hvis ikke du har lyst til at købe bilen lader du blot leasingaftalen løbe ud, og så findes andre løsninger. Det er tilmed også muligt at forlænge leasingaftaler, hvis dette er mere tiltalende. 

Derfor bør du overveje Opel leasing

Foruden de økonomiske fordele, der er ved Opel leasing, så findes der også andre positive elementer i en leasingaftale. Det mest åbenlyse er selvfølgelig, at du ikke binder sig til nogen længerevarende gæld til et pengeinstitut, som du skal betale tilbage over flere år. Med en Opel leasingaftale betaler du udelukkende, hvad der står i aftalen og er ikke bundet til nogen gæld. Det er tværtimod en fordel, da man betaler af på en bil som man blot har muligheden for at køben uden at skulle være tvangsindlagt til at købe den.

Derudover er der heller ikke samme uforudsete udgifter forbundet Opel leasing, da du ikke har nogen risiko eller ansvar for nedbrud. Skulle bilen derfor imod forventning ende på værkstedet i løbet af leasingperiode, er det ikke dig, der hæfter for regningen. Den kan du blot sende videre til leasingselskabet. Det eneste du sådan set skal sørge for ved Opel leasing er brændstof og forsikringer – alt andet er på forsikringsselskabets kappe.

Opel Leasing – bred vifte af forskellige modeller

Når danskerne leder efter Opel leasing på nettet googler de efter forskellige modeller. Opel Karl leasing, Opel Astra leasing og Opel Vivaro leasing er blandt de mest søgte modeller, hvilket er forståeligt, da de er blandt de mest solgte Opel modeller på det danske marked. Faktisk byder Opel også på mange andre modeller, der er fantastiske til forskellige formål. For eksempel er Opel Crossland leasing og Opel Zafira også nogle af nyere og innovative modeller fra Opel. Ellers er der modeller som Opel Grandland leasing, hvis man har brug for ekstra meget plads til hele familien.

Der er en Opel til alle formål, uanset hvilket formål den skal tjene. Derfor er der mulighed for at lease en Opel uagtet, hvilken model du ønsker dig. Det kan både være Opel privat leasing eller til virksomhedsbrug, hvor Opel leasing kan være relevant. Har du nogle spørgsmål til Opel leasing, er du velkommen til at kontakte os her på siden. 

Opels historie – Wir leben autos (nu også på fransk)

Opel er oprindeligt et tysk bilmærke, der i lang tid har været kendt for deres slogan “Wir leben Autos”. Det blev oprettet i 1862 og producerede dengang en lidt utraditionel kombination af symaskiner og cykler. Det var først i 1898, at Opel begyndte at producere biler og siden er der kommet mange modeller ud af foretagendet. Siden har Opel været på både amerikanske hænder og ejet af General Motors, men i dag er det den franske PSA-koncern der har majoriteten af Opel-aktier. Det betyder samtidigt, at Opel nu er en af den familie, der også tæller Peugeot og Citroën. Opel er lidt af en topscorer når det kommer til kåringer som Årets bil i Danmark. Det forholder sig nemlig sådan, at Opel er på tredjepladsen over bilmærker, der har fået flest biler kåret som årets bil i Danmark. Opel har haft hele seks modeller øverst på skamlen, og er i den kategori kun overgået af Ford på otte vindere og Fiat på ni vindere. Den seneste vinder fra Opel som årets bil i Danmark er Opel Astra, der vandt titlen i 2016.