Skoda Leasing

Er du på jagt efter en Skoda, så bør du undersøge mulighederne for Skoda leasing. Det tjekkiske bilmærke har de seneste år, virkeligt vundet indpas på de danske veje. Faktisk er Skoda kravlet ind i top ti over mest populære bilmærker i Danmark, og derfor er der naturligvis også flere, der gerne vil have en aftale om Skoda leasing. Uanset om modellen hedder Skoda Octavia eller Skodad Super er leasing en fornuftig finansieringsløsning, der kan bruges af private såvel som virksomheder. “Leasing Skoda” er en af de fraser som danskerne googler mest efter, når de leder efter tilbud på Skoda leasing, og her på siden giver vi dig det store overblik over mulighederne. Vi går igennem, hvorfor det er værd at overveje at en leasing af en Skoda istedet for at købe den – vi går igennem finansieringsmodellerne og forklare, hvordan du finder den bedst mulige Skoda leasing Danmark. Derudover har vi samlet mange af de fordele, der følger med til Skoda leasing, og forsøger at forklare hvorfor det er en smart løsning.

Derudover har vi samlet en lang række af de modeller du kan vælge imellem, når du leder efter en ny Skoda leasing. Er du heldig kan du sommetider finde en Skoda leasing kampagne, hvor det virkelig kan lade sig gøre at spare en masse penge. Til sidst giver vi dig et indblik i historien bag Skoda, og hvorfor mærket er så populært i Danmark.

Køb eller lease Skoda? – Få overblikket her

Det er altid en diskussion, når du skal anskaffe dig en ny bil. Hvordan skal det finansieres? – Mange forhandlere er i dag gode til at finde fornuftige finansieringsløsninger til kunderne, men de kan stadig ikke matche den fleksibilitet, der medfølger i en leasingaftale. For med en Skoda leasing aftale kan du nøjes med at betale en førstegangsydelse, og derefter en månedlig ydelse for sin Skoda over en periode. Det kan være 12, 24 eller 48 måneder, hvor du betaler en fast sats, der er angivet i leasingkontrakten. I løbet af denne tidsperiode er der forskellige løsninger, men i udgangspunktet er det eneste du selv skal stå brændstof og forsikringer. På den måde slipper du for uforudsete udgifter i forbindelse med værkstedsregninger eller andre kostbare overraskelser, da det er leasingselskabets ansvar og risiko i leasingperioden. Det vil altså sige, at hvis din Skoda Citigo mod forventning skulle få brug for værkstedsassistance, er det på leasingselskabets regning. Derudover er der seriøse økonomiske fordele ved at lease, da de månedlige ydelser er fradragsberrettiget. Det vil sige, at der kan spares rigtig mange penge ved at vælge Skoda leasing frem for at købe bilen kontant.

Derfor skal du vælge Skoda leasing

Du skal vælge Skoda leasing fordi det suværent er markedets bedste og mest fleksible løsning til at anskaffe dig en bil. Du finder ikke på samme måde den fleksibilitet ved andre finansieringsformer, som du gør ved leasing, og netop af den grund er den et super populært valg blandt danskerne. Forudover de økonomiske fordele som, at du ikke binder dig til noget aktiv, har du samtidigt muligheden for at købe en Skodaen i sidste ende til en særdeles fordelagtig pris.

For ved enden af hver eneste Skoda leasing, får leasingtageren (hvilket i dette tilfælde er dig) nemlig muligheden for at købe Skodaen til den restværdi, der er tilbage på bilen efter leasingaftalens udløb. Det vil altså sige, at alle de ydelser man tidligere har betalt bliver modregnet prisen, når du skal beslutte om du vil beholde bilen eller ej. Har du ikke lyst til at beholde bilen, og vil måske gerne bytte den til en anden kan dette også lade sig gøre.

Skoda Leasing – vælg mellem mange forskellige modeller

Priserne på Skoda leasing varierer naturligvis fra model til model, og det giver sig selv, at der er forskellige månedlige ydelser på Skoda Fabia leasing, end der er på Skoda Superb leasing. Det er dog typisk mellem 1.895 pr. måned for de billigste modeller til 5.995 om måneden for de dyreste modeller. Du kan få et konkret tilbud, hvis du smider en mail afsted til skoda@luksusleasing.dk. Men uanset om man leder efter leasing Skoda Citigo eller Skoda Kodiaq leasing plejer de danske leasingselskaber at være gode til at finde den rette aftale. 

Det er som udgangspunkt Citigo, der er den billigste model til Skoda leasing. Den er lille og praktisk, hvis man f.eks. bor i byen. Derudover er modellerne Octavia og Fabia blandt de modeller, der oftes anvendes som familiebil til en klassisk kernefamilie på fire personer. De tjener alle praktiske formål og kan klare langt de flestes behov. Har man dog brug for mere plads, så er Skoda Superb leasing særdeles anbefalelsesværdig. Den er fantastisk udnyttet og har oceaner af plads indvendigt. Ligeledes har SUV-crossoveren Skoda Kodiaq og så masser afg plads og kan erhverves i en fornuftig Skoda leasing aftalen. 

Historien om Skoda – den tjekkiske bilgigant

Oprindeligt stiftet som en cykelsmed har Skoda siden 1895 været en del af transportindustrien. Det tjekkiske bilmærke, der i dag ejes 100 % af Volkswagen har solgt langt over en million biler til europæiske bilister. Ikke overraskende er Tjekkiet hovedmarkedet for Skoda, men faktisk har bilmærket siden Volkswagens overtagelse været en af de mest populære bilmærker i Danmark. Skoda leasing priser er heller ikke skyhøje, og måske er det det, der tiltaler de mange mennesker, der hvert eneste år vælger leasing af Skoda.

I Danmark har Octavia og Fabia længe været de mest populære modeller, men faktisk har Citigo siden dens lancering også virkelig vundet indpas på de danske veje. Vi er et land fuld af minibiler, og derfor passer Skoda Citigo perfekt til vores behov. Skoda superb er også en populær model, og er praktisk som bl.a. firmabil, hvorfor mange virksomheder vælger at bruge den. Alt i alt er Skoda garant for en fantastisk holdbar bil, der er effektiv og arbejdsom – den holder uhyre sjældent på værksted og returnerer så godt som aldrig med ubehagelige værkstedsregninger. Den er et produkt af Volkswagen Group, hvilket også gør den til en eftertragte vare hos de danske bilister.