Tesla leasing

Står du og overvejer at lease en bil, kan en Tesla være lige noget for dig. 

Tesla biler er biler, vi ofte ser på vejene i dag. Bilerne er eldrevet og er dermed bedre for vores miljø end benzin- og dieselbiler. Tesla forsøger selv at producere sine eldrevet biler til overkommelige priser, så du også kan hjælpe med at aflaste klimaet. Der har dog været en del debat om, hvorvidt elbiler i virkeligheden er grønnere, grundet produktionen af de store batterier, som udleder en del CO2. Dette indhentes dog gennem det løbende forbrug, da ellet er mere skånsomt for miljøet end den daglige afbrænding af CO2, der kommer fra benzin og diesel. 

Udover at bilen er klimavenlig, er den også sjov og let at køre i. Elbiler er i dag med bedre og kraftigere motorer, hvilket giver en konsistent og unik acceleration, når du trykker på speederen. Du kommer dermed hurtigt op i omdrejninger lige så snart, du trykker på speederen. Dette giver både en sjovere kørestil, men også lettere, da denne er mere komfortabel. Det komfortable ved Teslaen opleves især, når det gælder bykørsel. I byen oplever man meget start-stop-kørsel, her kan teslaen let og elegant bevæge sig i trafikken, så du kan komme hurtigere frem. Har du dermed brug for at lease en bybil, vil Teslaen være et godt bud. 

Der er en række fordele ved at vælge at lease en eldrevet bil som en tesla: Bilen er sjov og har komfortable køreegenskaber; Den kan forvarmes om vinteren og blive nedkølet om sommeren; Den aflaster miljøet; Den er billig at vedligeholde og også billig i drift; Der er ikke meget støj i kabinen; Den har automatgear. Dette er nogle af fordelen ved Teslaen, og elbiler generelt, som mange vælger at bruge i dag i stedet for benzin- og dieselbiler. 

En Tesla Model 3 indefra

Leasing af forskellige Tesla-modeller 

Det findes forskellige modeller af Teslaer, der er mulige at lease. Modellerne er: Tesla model 3, Tesla model S, og Tesla model X. Der findes også en Tesla model Y, men denne er ikke kommet til Danmark endnu.

Tesla model 3 består af en AWD dual motor. De to motorer styrer digitalt drejningsmomentet for både forhjul og baghjul. Stopper den ene motor, skal du dermed ikke være bekymret, da du let kan køre videre på den anden. Derudover kan Tesla model 3 gå fra 0 til 100 på 3,4 sekunder. Endvidere kan den køre mere end 530 kilometer på en opladning.

Tesla model S kan gå fra 0 til 100 kilometer i timen på 2,6 sekunder. Model s har det største bagagerum i sin klasse med hele 804 liter. Derudover kan den køre 610 kilometer på en opladning. Dens tophastighed er på 261 kilometer i timen. Derudover har denne også AWD samt standard firehjulstræk. 

Tesla model X er en større model end de andre. Denne er en mere rummelig bil, omend du skal have plads til familie, venner, dyr eller andet. Tesla model x har fået hele fem stjerne for sin sikkerhed i USA. Bilen kan rumme syv personer, og den kan køre 507 kilometer på en opladning.

De forskellige Tesla-modeller ovenfor består alle af en autopilot. Dette er også noget Tesla er blevet meget kendt for. Autopiloten gør kørslen lettere for dig som bilist. Den kan styre bilen, accelerere og bremse helt automatisk ud fra de forskellige forhold, der er. Autopilotens funktioner inkluderer: navigation, summon, autopark samt automatisk vognbaneskift. 

Du kan vælge at lease mellem modellerne ovenfor. Din næste leasede Tesla kan dermed være fra en mindre bybil til en større familiebil alt efter dit behov. 

Tesla leasing Danmark

Som oftest kan det bedst betale sig at lease en bil. At lease en bil betyder overordnet set, at man lejer en bil i en vis periode. I perioden betaler du en månedlig ydelse. Dette er forskelligt fra at købe en bil, da det kan tage op til syv år før bilen er betalt ud. En leasingperiode kan for eksempel vare mellem 24 og 36 måneder. Ved leasingaftalen beregnes den forventede restværdi på bilen efter den pågældende leasingperiode. I løbet af denne betaler man af på bilen til det restbeløb, der er udregnet samt registreringsafgift. Efter den pågældende leasingperiode afleveres bilen tilbage til forhandleren. 

Prisen på at lease en Tesla i Danmark svinger lidt. Leasingprisen ligger cirka mellem 1.000 til 6.000 danske kroner om måneden alt efter modellen på Teslaen og det udstyr, som du ønsker. Denne pris er dog kun vejledende. Kontakt os derfor, hvis du ønsker et konkret tilbud.

Luksusleasing har siden marts 2019 gjort leasingverdenen lettere overskuelig for dig, så du ved, hvilken leasingaftale, du skal gå efter. De hjælper dig med at blive sendt videre til firmaer inden for leasing, som kan hjælpe dig videre derfra. 

Ønsker du at lease en Tesla i Danmark, er der både mulighed for at privatlease og erhvervslease. Privatleasing er for dig, der skal bruge en leasingbil til privatforbrug. Du langtidslejer dermed en bil, der er opkøbt af en forhandler. Erhvervsleasing er hvor firmaet betaler alle omkostninger, der er i forbindelse med den pågældende leasingbil – din virksomheds næste firmabil kan dermed blive en Tesla. 

Leasing er blevet meget almindeligt grundet den økonomiske fordel. Det er også blevet mere eller mindre almindeligt at se Teslaen på vejene grundet fordelene bilen har. Lyder dette dermed interessant for dig, kan du kontakte Luksusleasing.DK for at blive klogere på dine muligheder for at lease en Tesla til den rette pris. 

Find de bedste steder at lease en Tesla

Teslas mission: Accelerere verdens overgang til bæredygtig energi

I 2003 blev Tesla grundlagt. Det blev grundlagt af ingeniører, der ville bevise, at eldrevet biler er sjovere og bedre at køre i end benzinbiler. Tankegangen er netop, at man ikke skal gå på kompromis med en elbil, der endvidere er miljøvenlig. 

Udover eldrevet biler producerer Tesla også uendelige skalerbare energigenererendeprodukter samt energilagringsprodukter. Generelt er Teslas tankegang at vi skal være mindre afhængig af fossile brændstoffer for hurtigst muligt at kunne gå over til en nul-emission fremtid. Bilerne skal dermed være tilgængelig for den gængse borger, så flere og flere kan bruge ren transport og ren energiproduktion.