Alpine KIT700G7 2-DIN Kit f. Golf VII

2.495,00 kr.

Alpine KIT700G7 2-DIN Kit f. Golf VII er det perfekte tilbehør til din Golf VII bil. Det komplette kit giver dig mulighed for at installere et Alpine 2-DIN radio i din bil. Det indeholder alt hvad du har brug for, inklusiv radio adaptor, kabler og monteringsdele. Kitet giver dig mulighed for at opgradere dit køretøj og få adgang til alle de nyeste radio og underholdningsmuligheder. Dette kit gør det muligt for dig at få det bedste ud af din Golf VII.

Læs mere

Varenummer (SKU): 5510902088289580 Kategori:

Alpine KIT700G7 2-DIN Kit f. Golf VII er det perfekte valg til at modernisere din Golf VII. Dette 2-DIN kit giver dig mulighed for at montere et kreditkort størrelse dobbelt DIN radio i din bil, så du kan nyde din yndlingsmusik og meget andet.

Kittet er designet specielt til Golf VII og indeholder alt, du behøver for at installere et dobbelt DIN radio. Det kommer med en ledningsnet, en dræneringsplade og et stilfuldt udseende trim-panel, der passer perfekt til bilens interiør. Derudover er det også meget let at installere og kan gøres selv med almindeligt værktøj.

Med Alpine KIT700G7 2-DIN Kit f. Golf VII kan du opgradere din bil til et nyt niveau. Det er et must-have til alle, der ønsker at give deres Golf VII et moderne udseende.