Hyundai Leasing

Hyundai er nu blandt danskernes foretrukne bilmærker, også når det kommer til leasing. Og dét er der bestemt en årsag til. Som et populært bilmærke, finder du altid en Hyundai i et flot design til en konkurrencedygtig pris. Hyundai kommer også i mange forskellige modeller, hvoraf de mest populære er Hyundai i10, i20, i30 og i40, samt Hyundai Tucson og Hyundai Kona. 

Nyd køreglæden med Hyundai leasing

Har du en Hyundai i sigtekornet, behøver du ikke holde dig tilbage. Du kan nemlig lease en Hyundai. Med leasing af Hyundai, får du køreglæde – uden at skulle bekymre dig om dyre billån og andre irriterende udgifter, der kommer når du mindst venter det. 

Der findes mange forskellige Hyundai leasing tilbud, og det er derfor op til dig, hvilket tilbud der passer bedst til dig. Leasing af Hyundai modeller koster alt mellem 1995 ,- om måneden for leasing af en i10 Nordic Edition til 4495 ,- om måneden for leasing af en IONIQ Electric Trend, som er en af Hyundais nyeste elbiler. Vil du have et konkret tilbud på Hyundai leasing kan du kontakte Luksusleasing.

En Hyundai der passer til dig

Et af kendetegnene ved Hyundai er, at du altid kan finde en model der passer perfekt til dig og din familie. 

Hyundai i10 leasing er for dig, som ønsker praktisk bilkørsel i en lille bil, der kan komme rundt overalt i byen. Hyundai i20 leasing er for dig, der har brug for en mindre familiebil, som trods størrelsen sagtens kan rumme en lille familie på fire. Hyundai i30 leasing og Hyundai i40 leasing er for dig vægter plads og komfort før andet. Fælles for både i10, i20 og i30 er – at uanset størrelsen bliver der altid gået på kompromis med komfort og sikkerhed. 

Er du derimod på udkig efter en SUV, er det Hyundai Kona Leasing, du skal have i baghovedet, når du er på udkig efter din nye bil. Her får du nemlig en meget rummeligt familiebil. Det samme gælder desuden for Hyundai electric Leasing. 

Sydkoreansk historie

Hyundai er en Sydkoreansk bilproducent, som blev grundlagt i 1967. I dag er Hyundai den fjerde største bilfabrikant, og siden indtoget på det danske marked i 1992, er der sket meget. Først var Hyundai blot kendte for at være billige biler – men nu er Hyundais mange bilmodeller meget mere end det. Hyundai er nemlig både kendt for sikkerhed, komfort, gode køreegenskaber og stilfuldt design.