Thule 52249

279,00 kr.

Thule 52249 er et topkvalitetsbilsæt til montering af tagboks. Det er et robust sæt, der har en stor kapacitet, og det er designet til at give maksimal sikkerhed og stabilitet. Det er kompatibelt med de fleste biler, og det kommer med alle de nødvendige værktøjer og monteringsvejledning. Det er et godt produkt til dem, der ønsker at transportere større mængder bagage på en sikker og let måde.

Læs mere

Varenummer (SKU): 11008100384369199 Kategori:

Thule 52249 er et must-have produkt til alle bilejere. Det eneste du skal gøre er at sætte det op til din bil, og du har en helt ny måde at transportere dine varer på. Det er den perfekte løsning til folk, der ønsker at få mest muligt ud af deres bil.

Thule 52249 er et meget robust produkt, som er fremstillet af hårdt aluminium, som gør det stærkt, holdbart og holdbart. Det er let at montere og kan let flyttes til forskellige køretøjer. Det er let at montere, da det kun kræver en skruetrækker og et par få skruer.

Thule 52249 er designet med et par ekstra funktioner, som gør det endnu mere nyttigt. Det har en sikkerhedslås, der gør det muligt at låse produktet, så det forbliver sikkert. Den har også indbyggede skumgummidæksler, der forhindrer at dine varer rystes og skader.

Alt i alt er Thule 52249 en af de mest alsidige og pålidelige produkter på markedet. Det er robust, holdbart og har et stilrent design, der passer til enhver bil. Det er et must-have produkt til enhver seriøs bilejer.