Thule 52255

899,00 kr.

Thule 52255 Danish er et kompakt og brugervenligt cykeltopholder-system, designet til at sikre, at din cykel sikkert er fastgjort på bilen. Systemet har en justerbar krog, der let kan tilpasses forskellige cykelstørrelser og -typer. Dette system har også en sikker lås, der forhindrer tyveri af cyklen. Det er fremstillet af høj kvalitet materialer og er kompatibel med de fleste kendte biler. Thule 52255 Danish giver dig den bedste løsning for sikker transport af din cykel.

Læs mere

Varenummer (SKU): 11008100384369195 Kategori:

Thule 52255 er et af de mest populære produkter inden for biludstyr. Det er et bådstativ, der giver dig mulighed for at transportere forskellige typer både, kanoer og kajakker på din bil. Stativet er designet til at passe på de fleste almindelige biler og leveres med monteringsbeslag, der kan monteres med et minimum af besvær.

Thule 52255 er lavet af kraftig aluminium for at sikre stor styrke og holdbarhed. Det har en maksimal bæreevne på 75 kg, så du kan nemt transportere selv de største både med dette stativ. Det har også justerbare knapper, der giver dig mulighed for at justere størrelsen på dine både, så de passer perfekt til din bil.

Thule 52255 bådstativ er også udstyret med en sikkerhedslås for at beskytte dine både mod tyveri. Stativet er let at montere og afmontere, så du kan nemt flytte det fra bil til bil. Det er også et godt valg til enhver, der leder efter et solidt og holdbart bådstativ, der vil holde dine både sikker og sikker.