Billig Leasing

Er du en af dem der leder efter en billig leasing deal, og er tvivl om hvor du skal lede? Så er du ikke alene. For billig leasing af biler er nemlig tordnet frem som finansieringskilde i Danmark, og det er der gode grunde til. Uanset om det er billig leasing af brugte biler eller du leder efter den næste luksusbil som du gerne vil have et godt tilbud på, så er der uendelig mange muligheder for at finde det. På luksusleasing forsøger vi at give det helt store overblik over, hvilke muligheder du har, når du leder efter billig leasing.

Billig leasing af bil privat eller til virksomhedsbrug er underordnet – her på siden får du et stort udvalg af udvalg af forskellige leasingaftaler, og hvor du f.eks. kan finde alt fra billig leasing uden udbetaling til billig privatleasing af luksusbiler. Leasing af billig bil, er noget af det vi danskere er flittige til at Google, og derfor har vi lavet siden her, hvor vi forsøger at give dig så mange forskellige tilbud på billig leasing.

For kan det rent økonomisk betale sig at lave en billig leasing aftale eller skal du købe bilen i stedet. Det spørgsmål stiller mange danskere sig selv, når de leder efter billig leasing på internettet – og det er vitterligt alt fra “billig leasing audi” til “billig leasing peugeot”, der bliver skrevet i søgefeltet, når danskerne leder efter billig leasing. Her på siden finder du en guide til billig leasing – vi går igennem, hvad billig leasing er, og hvorfor du evt. bør overveje at vælge billig leasing i stedet for at købe en bil.

Derudover taler vi om andre fordele ved billig leasing, samt gennemgår de forskellige finansieringsmuligheder, der ligger i billig leasing-begrebet. Hvis du derfor er på jagt efter billig leasing, kan artiklen her være guld værd.

Hvad er billig leasing?

Når du leaser en bil er der i grove træk tale om, at du langtidslejer en bil fra et selskab. Det betyder derfor, at bilen i sig selv stadig er ejet af leasingsselskabet eller forhandleren, som du betaler et fastsat beløb til hver eneste måned. Når du skriver under på en billig leasing kontrakt, så skal du som udgangspunkt betale én førstegangsydelse, der varierer fra bil til bil. Derefter begynder leasingaftalen således, hvor du betaler en ydelse hver eneste måned. Dette beløb dækker alt i forhold til de udgifter, der måtte være på bilen.

Det eneste, der ikke er inkluderet i en billig leasing aftale er som udgangpunkt brændstof og forsikring. Som regel er leasingaftalen en aftale mellem dig og et selskab, hvilket skaber de mest optimale betingelser for en fornuftig aftale om billig leasing. En billig leasing af bil er derfor en fornuftig økonomisk løsning, da den ikke påvirker budgettet nær så tungt, som hvis du skulle ud og betale en ny bil kontant.

Med en billig leasing, har du muligheden for at splitte betalingen op i mindre bidder og ikke nødvendigvis forgælde sig selv langt ud i fremtiden. Billig leasing uden udbetaling er sjælden, men er sommetider også mulig, hvis du finder det rigtige selskab. Derfor er billig leasing af brugte biller eller nye, for den sags skyld blevet en populær løsning i Danmark de seneste par år. 

Leasingaftalen er bindende over en tidsperiode, der varierer fra aftale til aftale. Det er muligt at finde billig leasing med en tidsperiode på 12 måneder, men som regel er det mellem to til fire års tid, der gør sig gældende for mange af de leasingaftaler, der bliver indgået i dagens Danmark. I udgangspunktet er der både inkluderet servicetjek og reparationer i den aftale du indgår med selskabet, hvis der er behov for værkstedsbesøg. På den måde kan du altså undgå uforudsete udgifter, hvis bilen mod forventning skulle opleve problemer. 

Hvorfor vælge billig leasing?

Der er mange gode grunde til at kigge efter billig leasing, hvis du kigger på ny bil. Uanset om det er Mini leasing, billig leasing brugt bil, eller billig leasing af bil uden udbetaling er der helt sikkert en løsning, der passer til dig. Det mest fundamentale ved billig leasing er, som navnet også indikerer, at der er rigtig mange penge at spare. Den økonomiske faktor er klart den største ved billig løsning, der tilbyder en fleksibilitet som almindelig bilhandel slet ikke matcher.

Der er langt større økonomisk spillerum over en længere periode med en fornuftig aftale om billig leasing. Ikke mange forhandlere kan levere samme finansieringsløsning, som leasingselskaber kan, og af den simple grund skal du vælge billig leasing.

Derudover er det også et kæmpe plus, at du ikke skal tage dig af bitre værkstedregninger på flere tusinde kroner, hvis bilen bryder sammen og ikke kan køre mere. Med den rette aftale kan du blot overlade den til et værksted og sende regningen videre til leasingselskabet – det er nu engang det bedste, at du ikke skal bekymre sig om uforudsete udgifter i forbindelse med billig leasing. Du betaler aldrig mere, end det der står i kontrakten til selskabet, og skal kun betale for brændstof og forsikringer.

Der er derfor potentielt rigtig mange penge at spare, hvis du leder efter billig leasing. Ikke alene på afbetalingen af bilen, men også i forhold til de mange forskellige fordele, der følger med en leasingaftale. Netop fordelene ved billig leasing kommer vi til i næste afsnit, hvor vi kort beskriver nogle af de plusser, der følger med billig leasing.

Fordele ved billig leasing?

Lad os sige det helt kort. Billig leasing er den mest fleksible finansieringsløsning til biler, der overhovedet eksisterer på markedet. Det skulle efterhånden være etableret, at der er fornuftige økonomiske fordele ved at vælge billig leasing. Derudover er der andre gode dele ved at vælge en fornuftig aftale om billig leasing. For når du indgår en leasingaftale – uanset om det er billig leasing uden udbetaling eller bare en billig bil, er leasing fornuftig i forhold, at du selv bestemmer om at vil købe bilen i sidste ende. 

Afhængig af den leasingaftale du indgår er der som sagt forskellige tidsperioder du kan finansiere bilen over. En, to, eller fire år er de mest gænge leasingperioder, hvilket betyder at du betaler en månedlig ydelse i løbet af aftalen. Når aftalen udløber, får du en unik mulighed for at købe bilen, hvis du er tilfreds med den. Hvis det er tilfældet kan du købe bilen for den restværdi, der er tilbage på bilen efter aftalen. På den måde kan du købe den til billige penge via billig leasing. Hvis du ikke er interesseret i det er det helt fint, og der findes også muligheder for at forlænge leasingaftaler, hvis man gerne vil sænke restværdien yderligere.

Hvad koster billig leasing?

Prisen for billig leasing varierer jo meget alt afhængig af, hvilken bil du ønsker dig. Det er klart, at den månedlige ydelse for leasing af en Peugeot 206 er betydeligt lavere, end den er på en Tesla 85D. Der er dog også forskel på de selskaber, der tilbyder billig leasing af biler i Danmark. Nogle har fokus på luksusbiler, mens andre har fokusset på de almindelige biler som f.eks. billig leasing af brugte biler.

Der er derfor ikke noget entydigt svar på, hvad billig leasing koster. Det kommer helt an på modellen, men det kan dog slås fast, at selskaberne varierer i deres priser. Derfor kan det være en god idé at lave din research, når du leder efter billig leasing. Det kunne jo være, at du kunne spare en del penge ved at vælge det ene selskab, frem for det andet.