VW Leasing

Volkswagen – én af de bedst sælgende biler Verden over, og et rigtig godt køretøj i god, tysk kvalitet. Volkswagen har biler i alle størrelser og prisklasser, og der er nærmest en VW til ethvert behov – om du leder efter en mikrobil til bylivet eller en rummelig stationcar eller SUV, som har plads til hele familien. Hvis du allerede har besluttet dig for hvilken VW, du gerne vil have, skal du nu tage beslutningen om, hvorvidt du ønsker at købe ny bil eller om du vil undersøge dine muligheder for VW leasing. Der er nemlig fordele og ulemper ved begge dele, og mange af dem er økonomiske – men hvis du læser med her, kommer vi meget nærmere ind på alle de fordele og ulemper, der er ved leasing, og vi giver dig al den information, du har brug for, når du overvejer Volkswagen leasing. 

Hvis du vælger VW leasing har du stor fleksibilitet i forbindelse med din bil og din kørsel. Hvis du vælger at lease en bil frem for at købe den, har du nemlig mulighed for at skifte bilen ud lidt oftere, end du ville, hvis du skulle købe en ny bil hver gang. Og det er blandt andet på grund af økonomien i det. Risikoen er nemlig ikke lige så stor når man leaser en bil i forhold til, hvis man køber en bil og betaler hele beløbet på én gang. 

Her på sitet kan du få masser af information og inspiration til dit valg af leasing bil. Du kan nemlig få – og ikke mindst sammenligne – tilbud på leasing fra forskellige bilforhandlere og dermed finde den VW leasing, der passer bedst til dig og dine behov. Der er nemlig en VW til alle – og helt sikkert også til dig. 

Fordele og ulemper ved at vælge leasing af VW

Det kan være svært at beslutte, om man skal lease eller købe sin nye bil, og derfor har vi samlet alle de vigtigste fordele og ulemper ved VW leasing i forhold til bilkøb her, så du hurtigt og nemt kan få et overblik og måske få hjælp til at træffe din beslutning.

Når du skal vælge imellem køb af ny bil, køb af brugt bil, leasing af ny bil eller leasing af brugt bil, er der tre vigtige faktorer, som du bør lægge særlig vægt på. Disse tre parametre er økonomi, kørsel og personlige krav til bilen. 

I forhold til økonomi, er det selvsagt billige at lease bil end at købe bil. Og det er det fordi der ikke er én stor, samlet udgift, når man leaser en bil i forhold til, hvis man køber en bil og lægger en stor udbetaling eller måske endda betaler det hele på én gang. Og selvom du måske kan få en rigtig god rabat på køb af ny bil hos bilforhandleren, er det stadig ikke sikkert, at det er noget, din økonomi kan holde til. Og derfor er der mange, der tyr til leasing af VW frem for køb af VW.

Dit kørselsbehov har også stor betydning for, om du bør købe eller lease din nye VW. Der er nemlig nogle bilforhandlere, der sætter et maksimalt antal for kørte kilometer pr måned i leasing-aftalen, hvorfor man gerne skal kunne forudse sit kørselsbehov inden man indgår aftalen om at lease. Hvis man har et meget varierende kørselsbehov, vil man med fordel kunne vælge at købe bilen eller at finde en forhandler, som ikke sætter et maksimum. 

Dine personlige behov og præferencer har naturligvis også noget at sige, når det kommer til valget mellem leasing og køb. Hvis du for eksempel er interesseret i leasing af VW Up, men ikke kan finde nogen tilbud på VW Up leasing, er det måske en god idé at se på markedet for køb af VW Up i stedet for – dette er særligt godt, hvis du har udset dig en helt specifik model eller udgave, og du derfor ikke har andre muligheder. 

Hvis du vælger VW leasing frem for køb, har du også mulighed for at skifte bilen ud lidt oftere, hvis der kommer en ny årgang eller model, eller hvis din familie måske vokser sig større. Det er meget mere fleksibelt at lease en VW frem for at købe, hvis man har tendens til gerne at ville have det nyeste nye.

Hvilke VW-modeller kan man lease?

Afhængigt af hvilken forhandler, du vælger, er der rigtig mange muligheder for, hvilken model af VW, du kan lease. Vælg for eksempel imellem VW Up leasing, VW Polo leasing, VW Tiguan leasing, VW Touran leasing, VW Passat leasing eller måske VW Scirocco leasing. Hvis du vælger leasing af VW Up kan du sandsynligvis få det til en rigtig god pris med en lav førstegangsydelse og en skarp månedlig ydelse, da VW Up er én af Volkswagens små og forholdsvis billige modeller. Når du leder efter gode tilbud på leasing kan du altså med fordel kigge på priserne hos mere end én forhandler, fordi prisen og vilkårene er forskellige fra forhandler til forhandler, og du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud, hvis du undersøger markedet grundigt nok.

Leasing VW Polo og VW Golf vil også være nogle af de billigere alternativer for leasing VW. WV Golf og VW Polo er nemlig nogle af de mest populære Volkswagen biler, hvorfor man som regel kan finde mange tilbud på leasing fra mange forskellige forhandlere, så man har noget at vælge imellem. Disse to modeller vil med stor sandsynlighed også have en meget fornuftig førstegangsydelse, og prisen per måned vil også være tilsvarende lav. Det er altså to rigtig gode biler til fornuftige leasing-priser. 

Her på sitet viser vi dig naturligvis alle de bedste tilbud på VW leasing, som vi indsamler hos de forskellige forhandlere af leasing. Du kan desuden også læse vores anmeldelser af de nyeste biler på markedet herhjemme og blive endnu klogere på de biler, modeller og årgange, du har i kikkerten, når du leder efter din nye leasing-bil. 

VW leasing priser – hvad koster leasing af en Volkswagen?

Prisen på leasing af en Volkswagen afhænger igen af hvilken forhandler du vælger, og om du vælger VW privatleasing, erhvervsleasing eller brugtleasing. Der er fordele og ulemper ved de tre typer af leasing, men her vil vi komme ind på de økonomiske af slagsen.

Det er som regel den billigere løsning, hvis man vælger VW leasing privat frem for erhvervsleasing. Men før du vælger noget fra, kan det være en god idé at undersøge, om der er nogle private forhandlere, der kører med VW leasing kampagne. Hvis der er gode kampagner, kan der være penge at spare på eksempelvis udbetaling eller den første leasing-periode. Altså bør du undersøge markedet grundigt før du vælger, så du kan finde den type leasing, der passer til din økonomi. 

Priser på VW leasing privat kan være meget forskellige fra VW erhvervs leasing priser. Leasing af VW kan koste alt fra 1800 kr om måneden og op til 9250 kr om måneden – og dette er priserne på Volkswagens egen hjemmeside. Udbetalingen afhænger naturligvis af den enkelte model og årgang, men det vil altså også sige, at du helt sikkert kan finde VW leasing til nogle meget mere fordelagtige priser, hvis du for eksempel vælger leasing af brugt VW frem for at lease en splinterny bil. 

Volkswagen – også forkortet VW – er en tysk bilfabrikant, grundlagt i år 1937, som i flere årtier har været Europas største fabrikant af motoriseret køretøjer. VW ejer 14 bilmærker, blandt andet Audi, Porsche, Skoda og Bentley, men Volkswagen er især kendt for folkevognsmodellen “Käfer” på originalsproget – også kendt som “boblen” i Danmark.