Mazda Leasing

Går du og søger en ny bil, har du højst sandsynligt også fundet ud af, at det kan være svært at finde rundt på markedet. Der findes nemlig et hav af bilfabrikanter, som sælger et væld af forskellige modeller, der hver især proklamerer, at de kan noget helt ekstraordinært. Luksusleasing.dk kan dog hjælpe dig med at finde rundt i den forvirrende verden af biler, der står foran dine fødder. Vi kan nemlig hjælpe dig med at finde det bedste leasingtilbud på lige netop det bilmærke, som du ønsker at undersøge prisen på.

En af de bil-mærker, som du burde overveje at kigge nærmere på, er Mazda. Den japanske bilfabrikant er en yderst populær producent af biler med mere end 1,3 millioner køretøjer spredt rundt i verden. Desuden er Mazda også kendt fra motorsporten, hvor flere Mazda-biler har vundet de traditionelle 24-timers ræs, Le Mans. 

Der findes en række attraktive Mazda-biler, hvoraf nogle af de mest kendte, som du kunne overveje at lease, er Mazda cx 5, Mazda 3, Mazda mx 5, Mazda cx 3, Mazda 6 og Mazda 2. 

Tager vi eksempelvis udgangspunkt i Mazda cx 5, får du en bil, hvor køreglæde, luksus og en maksimal ydeevne er i højsædet. Der er her tale om en firehjulstrækker, man kan forvente en del af. Det nye ACTIV-firehjulstræk giver nemlig cx 5’eren et perfekt vejgreb ved hjælp af 27 sensorer, der måler 200 gange i sekundet. Der er tale om et system, som overvåger vejforhold, temperatur, og hvordan du bremser og accelererer.

Lyder dette som noget for dig, kan du kigge nærmere på de forskellige leasingpriser. I øjeblikket kan du lease de forskellige Mazdaer i et prisleje mellem 2000 til 6500 kroner om måneden alt efter, hvilken model du er interesseret i. 

Bliv klogere allerede i dag

Har ovenstående tekst vækket din interesse efter at lease en Mazda, kan du med fordel kontakte mazda@luksusleasing.dk. Her vil du kunne blive klogere på, hvad den bedste pris er på leasing af eksempelvis en Mazda 3, en Mazda 6 eller den føromtalte Mazda cx 5.

Er du interesseret i at vide mere omkring historien bag Mazda-bilerne, før du beslutter dig for, om det er dette bilmærke, du vil lease? I så fald kan du læse videre her.

Mærket blev faktisk grundlagt helt tilbage i 1920, men man begyndte først at producere køretøjer i 1930’erne. Her producerede Mazda motorcykler og sidenhen lette vare- og lastbiler. Man skulle helt frem til 1960, før at den første Mazda-personbil kom på markedet. 

I en periode mellem 1979 til 2010 har Mazda samarbejdet med Ford Motor Company om produktionen af biler, men har siden udviklet bilerne alene. Selvom Mazda har hovedsæde i Japan, er de, som nævnt tidligere, utroligt attraktive i Europa, hvor det ikke er et sjældent syn at spotte Mazda-biler på eksempelvis de danske landeveje.

Hvis du går og overvejer at lease en bil, som er helt fremme, når det kommer til teknologi og nyeste udstyr inden for bilproduktion, kan Mazda være noget for dig. På samme tid er der ikke tale om en bil i den allerhøjeste prisklasse, hvorfor der også er nogle penge at spare i forhold til andre biler på markedet.