KIA Leasing

Når du står og skal have en ny bil, så står valget ofte mellem at købe eller lease en bil. Hvis du skal lease en bil, så kan kia leasing privat være en mulighed. Kia leasing priser koster fra omkring 2.295 kr i måneden, så du har mulighed for at få en relativ billig bil hjem og stå i garagen. 

Typer af leasing modeller hos Kia 

Du kan vælge at lease en Kia Picanto. Ved at lave en Kia leasing på en Picanto, får du en lille bil, som passer perfekt til bylivet. Du får et kia leasing tilbud på en picanto til 2.299 kr i månedlig ydelse. Du kan også vælge en Kia ceed leasing eller en Kia ceed sw leasing. Ved leasing kia ceed får du en bil fra 2.895 kr i månedlig ydelse. Ved at vælge en Kia ceed får du en bil med en dynamisk motor og sportslig gearkasse. Vælger du derimod leasing kia ceed sw, så får du det samme som i en Kia ceed – bare i en stationcar udgave fra 2.895 kr i månedlig ydelse. 

Hvis du gerne vil lease en lidt større Kia og køre rundt i, så kan du vælge mellem modellerne Kia Sportage, Kia Niro og Kia Optima. Ved leasing Kia sportage eller Kia Niro leasing får du en Kia leasing tilbud for 3.995 kr. i månedlig ydelse. Med leasing af Kia sportage får du en bil, som har et dristigt SUV design og en motor på 1,6 l 4-cyl. rækkemotor diesel.  Vælger du derimod at lease en Kia Niro, får du en hybridbil, som kører op til 49 km på el. Du kan også lave en Kia Optima leasing for kun 2.295 kr. i månedlig ydelse, hvor du får 2,0 l 4-cyl. rækkemotor og 205 hestekræfter. 

Kia biler 

Kia Motors er et Sydkoreansk bilfirma, som har mange år på bagen. De blev grundlagt i 1944, og har derfor mange år på bagen. I de mange år de har haft på markedet er det blevet til en hel del biler. I deres eksistens tid har de produceret alt lige fra erhvervskøretøjer, til minibiler, SUV’er samt store og små mellemklassebiler. i 1999 lancerede bilmærket sin første generation af biler, og siden da er det gået støt fremad. Faktisk, så er Kia biler produceret med så meget kvalitet, at de har syv års garanti på deres biler. Derfor er Kia leasing også en populær mulighed, når det kommer til markedet for leasingbiler.