Privatleasing af bil med Luksusleasing

Privatleasing af bil er et marked der er vokset meget de senere år. Med leasing får du en lækker bil som ofte er ny, ved mindre at du brugtleaser, og som er blevet passet rigtig godt på. Med privatleasing har du bilen i en tidsbegrænset periode som fastsættes i den kontakt du laver med leasingselskabet. 

Du skal ikke tænke over noget som helst i perioden da forhandleren både står for service og reparationer af bilen. Du skal faktisk kun betale benzin selv, og i få tilfælde betale for, at bilen får skiftet dæk til sommer og vintersæson.

Den typiske leasingperiode er mellem 1-3 år og du har et begrænset antal kilometer i denne periode. Disse kilometer er mellem 15-25.000 som du også aftaler og skriver ind i din leasingkontrakt.

Når din leasingperiode er slut, skal du aflevere den til leasingselskabet. Her vil i sammen gennemgå den for fejl og mangler, og du vil stå til ansvar for større buler og skrammer du har lavet på bilen i din leasingperiode. Der er derfor også en god idé at passe rigtig godt på din bil i den periode du leaser den. 

Et tip vil være, at støvsuge og vaske bilen inden du afleverer den, da det giver et generelt godt indtryk af, at bilen er blevet holdt ren og pæn i din leasingperiode.

Der er et par forskellige privatleasing typer i Danmark og rigtig mange mærker at vælge imellem. De mest populære mærker er Peugeot, VW og Mercedes. De har alle rigtig skarpe priser på privatleasing, og så er mange af deres modeller med automatgear som også er meget populært i 2019.

Går du og overvejer at lease din næste bil er du kommet til det rigtige sted. Hos LuksusLeasing vil vi gerne hjælpe dig videre, så start med at skrive os en mail med dine ønsker – og så vil vi vende tilbage hurtigst muligt med det bedste bud på din nye bil. Hvis du ikke ved hvilken bil du ønsker at lease, kan du klikke videre til en af vores mange partnere og kigge deres side igennem for lækre biler.

RS3
Eksempel på luksus leasingbil

Privatleasing kampagner i 2019 og 2020

Er du en af dem som går og venter på at der kommer en ny leasingkampagne har vi gjort det nemt for dig. Her i vores oversigt kan du se de bilforhandlere der kører leasingkampagner netop nu. Når du får en leasingaftale via en kampagne får du ofte meget mere ekstraudstyr end du normalt ville få. Det kan være at din bil nu har lane-assist, adaptiv fartpilot eller kommer med et sæt ekstra vinterdæk – uden beregning. 

Herunder kan du se nogen af de leasingkampagner der kører netop nu:

Mangler I på listen? Kontakt os på kampagner@luksusleasing.dk og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Sådan udregner du den totale pris på privat leasing – og om det kan betale sig.

Du har sikkert allerede fundet ud af, at det er noget af en jungle når man skal lease en ny bil. I de næste få sætninger vil vi prøve at forklare præcis hvor mange penge det vil koste dig at lease din drømmebil. 

Det er egentlig meget simpelt. Du tager dit månedlige ydelse og ganger med antallet af måneder du ønsker at lease din bil. Det er oftest billigst jo længere du leaser din bil. 

Lad os antage at du ønsker at lease Mercedes C klassen til 3.500 kr. om måneden i 3 år. 

Så er regnestykket således:

Månedligt leasing: 3.500 kroner * 36 måneder = 126.000 kr.

Lav førstegangsydelse: 19.995 kr.

Læg disse tal sammen, og det koster dig 145.995 kr. at lease en Mercedes C klasse i 3 år.

Nu tænker du så – kan det betale sig at lease en Mercedes C klasse i 3 år? Så skal vi igen til at have fat i regnemaskinen.

En splinterny Mercedes C-Klasse stationcar (C200 d Advantage) koster på Mercedes-Benz hjemmeside – uden ekstraudstyr – 519.900 kr. Selv samme bil – bare 3 år gammel – koster på bilbasen.dk 269.000 kr. 

Det vil sige, at denne Mercedes C-klasse har tabt 250.900 kr. på blot 3 år. Vælger du derfor at lease en Mercedes C200 d i stedet for at købe den opnår du en besparelse på 104.905 kr. 

Derfor skal du når du overvejer at lease din bil finde ud af:

  • Hvor mange kilometer kører du om året?
  • Hvor længe har du tænkt dig at have din bil?
  • Hvor meget ekstraudstyr vil du have i din bil?

Sådan leaser du en bil privat

Når du skal lease en bil enten privat eller erhverv skal du besøge din bilforhandler. Det kan være en audi forhandler eller nogen af de danske peugeot forhandlere – det kan også være en selvstændig forhandler som leaser forskellige bilmærker. De kan lave et tilbud på en leasing bil i mens du er hos dem. Det er også en god idé at få en prøvetur i den bil du ønsker at lease. Husk også, at den bil du ønsker kan være vist med monteret ekstraudstyr og den bil du leaser er uden 

Eksempler på leasingbiler

Følgende er tilfældigt udvalgte leasingbiler som kan leases i Danmark. Priserne er et gennemsnit af flere partnere.

Audi A3 Sportback

Fra kr. 3.095 pr. måned

Førstegangsydelse fra kr. 20.995 kr.

BMW 1-Serie

Fra kr. 3.595 pr. måned0

Førstegangsydelse fra kr. 30.995 kr.

Volvo XC40

Fra kr. 4.095 pr. måned

Førstegangsydelse fra kr. 30.995 kr.