Vi præsenterer de bedste privatleasing tilbud til 2023. Vores leasing bil tilbud omfatter også de bedste leasing kampagner. Vi stræber efter at tilbyde det billigste leasing tilbud på markedet, herunder den billigste leasing bil. Du kan være sikker på, at vores tilbud omfatter den bedste privatleasing til konkurrencedygtige priser. Vi er stolte af at være din kilde til billig privatleasing i Danmark i 2024.
Bedste privatleasing tilbud 2024
[yarpp]
Hvad er privatleasing?
Når du privatleaser, er der i praksis tale om, at et selskab langtidsudlejer en bil til dig. Det vil sige, at bilen ejes af en forhandler eller et finansieringsselskab, som du betaler en fast månedlig ydelse til for at bruge bilen. Den faste ydelse inkluderer alle de udgifter, der måtte være til bilen. Du betaler kun for det brændstof, du bruger i leasingperioden og din forsikring. Ofte vil leasingaftalen udarbejdes i samarbejde med dig, så du er sikker på, at den er tilpasset dine behov og ønsker. For eksempel vil du selv kunne vælge det antal kilometer, der må køres i bilen i leasingperioden.
Det er muligt at privatlease stort set alle slags biler, lige fra dyre luksuskøretøjer, til brugte biler eller hybridbiler.
Hvad er forskellen på flexleasing og privatleasing?
Udover privatleasing findes der to andre leasingaftaler. Den ene er erhvervsleasing, hvor din arbejdsplads betaler for udgifterne til leasingbilen. Den anden er såkaldt flexleasing, som primært er relevant, hvis der er tale om leasing af dyre biler. Her er registreringsafgiften nemlig fordelt på mindre rater, så det er mere overskueligt at betale afgiften, der kan være høj her i Danmark. Fordi registreringsafgiften afhænger af bilens pris, kan det især være fordelagtigt at benytte sig af flexleasing, når det er en dyr luksusbil, der skal leases.
Flexleasing eller finansiel leasing
Flexleasing kaldes også finansiel leasing, og med en sådan aftale skal du selv købe bilen, eller finde en anden køber, efter endt leasingaftale. Samtidig betaler du som regel selv for de udgifter, der måtte være til bilen, modsat privatleasing, hvor udgifterne er inkluderet. Flexleasing kan sommetider være en smule billigere, men til gengæld løber du en større risiko, da du ikke ved, hvad restværdien i bilen ender på. Er du interesseret i at lease en forholdsvis dyr bil, er det dog værd at overveje.
Sådan fungerer privatleasing
Privatleasing fungerer sådan, at du hos en forhandler eller et selskab, indgår en leasingaftale, der løber over et vist antal år eller måneder. Ofte er der, som nævnt, tale om to til fire år, men hos udvalgte selskaber, er det muligt at lave leasingaftalen i kortere perioder på enten seks eller 12 måneder. Du betaler til at starte med en førstegangsydelse, som kan variere i størrelse. Som regel er det sådan, at en høj førstegangsydelsen, resulterer i en månedlige afgift, der en smule lavere, end normalt – og omvendt.
Servicetjek og reperationer er inkluderet i leasingaftalen
I leasingaftalen er både servicetjek og de reparationer, der måtte behøves undervejs, inkluderet i aftalen. Du undgår således helt at have nogle uforudsete udgifter til bilen. Derudover aftales der et vist antal kilometer, som du forventer at køre i løbet af leasingperioden. Bruger du mere end de aftalte kilometer, vil du skulle betale for dette efter endt leasingperiode. Har du derimod ikke nået det aftalte kilometertal, vil du få penge retur.
Kontrakten udfyldes i samarbejde med dig, og leasingselskabet vil hjælpe til, at der skabes en aftale, der passer til dine behov og din økonomi.
Du kan vælge at forlænge eller lease en ny bil
Når leasingaftalen afsluttes, vil du enten kunne vælge at forlænge perioden eller få en ny bil. De biler du leaser er som regel helt nye, medmindre du vælger at privatlease en brugt bil. I sådanne tilfælde, vil prisen dog være en del lavere. Når bilen afleveres tilbage efter endt leasingperiode, skal du som regel betale, hvis der er tydelige buler eller ridser i bilen. Dette gebyr er for de fleste på mellem 3.000-5.000 kroner. Til gengæld har du ikke betalt for reparationer i leasingperioden.
Mange er desuden interesseret i at vide, hvem der må kører bilen under leasingperioden. Ofte er det kun ham eller hende, der underskriver leasingaftalen, som må kører bilen. Der kan dog altid indskrives andre fører mod et gebyr.
Fordele ved privatleasing
Der er en lang række fordele ved at privatlease frem for en købe en bil selv. Medmindre du køber en meget lille og billig bil, eller har en uhensigtsmæssigt lang leasingaftale, vil privatleasing stort set altid være det bedre økonomiske valg.
En af de væsentligste fordele ved privatleasing er, at alle udgifter er samlet i én ydelse, og du derfor ved præcis, hvad dine månedlige udgifter til bilen er. Det giver en budgetsikkerhed, som kan være rigtigt rar. Selv med en god og velfungerende økonomi, er uforudsete udgifter til bilreparationer, service eller lån med varierende rente, problematiske. Der er derfor mange, der foretrækker den sikkerhed, det giver at privatlease.
Med privatleasing kan du skifte bil oftere
En anden stor fordel ved privatleasing, er, at du oftere har mulighed for at skifte bil. Hver gang din leasingaftale ender, kan du vælge en helt anden type bil og indgå en ny aftale. Når du køber en bil selv, mister den en stor del af sin værdi, hvis du sælger den inden for de første år, og derfor er det sjældent hensigtsmæssigt at skifte bil ofte. Med en leasingbil kan du derimod få lov at afprøve diverse modeller over får år.
Det giver dig mulighed for at køre i dyrere biler
Sidst men ikke mindst giver leasing dig mulighed for at køre i noget dyrere biler, end din økonomi eller vil tillade. Det giver mange chancen for at sidde bag rattet i den luksusbil, de altid har drømt om.
Der er naturligvis også nogle ulemper ved privatleasing. Er du interesseret i at købe en lille og meget billig bil, kan det, som nævnt, ofte bedre betale sig at investere i bilen selv. Derudover er det vigtigt, at du kender til dit eget kørselsbehov, når du privatleaser, da det kan blive dyrt, hvis du går meget over de aftalte kilometer i leasingaftalen.
Hvad koster privatleasing?
Det er umuligt at sige præcis, hvad privatleasing koster, da det afhænger af den bil, du ønsker at køre i. For eksempel kan du finde rigtigt gode tilbud på privatleasing af brugte biler. Vil du derimod have en ny og lækker luksusbil eller privatlease en bil med automatgear, vil prisen naturligvis være væsentligt højere. Derudover kan priserne variere fra leasingselskab til leasingselskab, og det gælder derfor om at holde øje med de gode tilbud.
Husk altid på førstegangsydelsen
Som regel er førstegangsydelsen for privatleasing på mellem 5.000 og 20.000 kroner. Dette beløb kan dog være en smule højere, hvis der er tale om luksusbiler. Der findes også privatleasing uden udbetaling. Det er er dog primært tilfældet ved korttidsleasing, hvor aftalen kun strækker sig over nogle få måneder. Ved alle traditionelle leasingaftaler i Danmark kræver det, at du lægger en førstegangsydelse. Førstegangsydelsen er dog meget lavere end den udbetaling, der skal lægges, når du låner penge til et billån, hvor 20 % af bilens værdi som regel skal betales.
Hvis du sammenligner priser på leasingaftaler, er det desuden vigtigt altid at sammenligne aftalens totalbeløb. Det vil sige førstegangsydelsen plus den månedlige ydelse i alle de måneder leasingaftalen løber over.
Hold øje med de gode leasingtilbud
Når du leder efter en god leasing aftale, kan det være en god idé at holde øje med privatleasings tilbud. Ofte er der flere forskellige privatleasing kampagner, hvor du for eksempel kan få lækkert ekstraudstyr med i prisen, når du leaser bestemte modeller, eller får et godt tilbud på bestemte mærker. Her hos LuksusLeasing har vi en liste over kampagnetilbud, og vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige leasingaftale til en god pris. Kort sagt, hjælper vi dig med at finde den bedste privatleasing aftale, der passer til dine behov og individuelle ønsker.
Privatleasing af bil er et marked der er vokset meget de senere år. Med leasing får du en lækker bil som ofte er ny, ved mindre at du bruger brugtleasing, og som er blevet passet rigtig godt på. Med privatleasing har du bilen i en tidsbegrænset periode som fastsættes i den kontakt du laver med leasingselskabet.
Med serviceaftale har du ingen bekymringer
Du skal ikke tænke over noget som helst i perioden da forhandleren både står for service og reparationer af bilen. Du skal faktisk kun betale benzin selv, og i få tilfælde betale for, at bilen får skiftet dæk til sommer og vintersæson.
Den typiske leasingperiode er mellem 1-3 år og du har et begrænset antal kilometer i denne periode. Disse kilometer er mellem 15-25.000 som du også aftaler og skriver ind i din leasingkontrakt.
Når din leasingperiode er slut, skal du aflevere den til leasingselskabet. Her vil i sammen gennemgå den for fejl og mangler, og du vil stå til ansvar for større buler og skrammer du har lavet på bilen i din leasingperiode. Der er derfor også en god idé at passe rigtig godt på din bil i den periode du leaser den.
Tips til aflevering af leasingbil
Et tip vil være, at støvsuge og vaske bilen inden du afleverer den, da det giver et generelt godt indtryk af, at bilen er blevet holdt ren og pæn i din leasingperiode.
Der er et par forskellige privatleasing typer i Danmark og rigtig mange mærker at vælge imellem. De mest populære mærker er Peugeot, VW og Mercedes. De har alle rigtig skarpe priser på privatleasing, og så er mange af deres modeller med automatgear som også er meget populært i år.
Går du og overvejer at lease din næste bil er du kommet til det rigtige sted. Hos LuksusLeasing vil vi gerne hjælpe dig videre, så start med at skrive os en mail med dine ønsker – og så vil vi vende tilbage hurtigst muligt med det bedste bud på din nye bil. Hvis du ikke ved hvilken bil du ønsker at lease, kan du klikke videre til en af vores mange partnere og kigge deres side igennem for lækre biler.
Hvordan man opsiger en kontrakt uden straf?
At lease en bil kan være en god måde at komme rundt på, men hvad sker der, hvis du har brug for at opsige din kontrakt før udløbet af leasingperioden? I de fleste tilfælde vil der være en bøde for tidlig opsigelse, men der er måder at komme ud af din leasingaftale på uden at betale en øre.
Det første skridt er at kontakte dit leasingselskab og lade dem vide, at du ønsker at opsige kontrakten. De vil måske forsøge at tale dig fra det eller tilbyde dig en reduceret bod, men hvis du insisterer på at ville ud, vil de som regel forpligte dig.
Hvis leasingselskabet ikke vil gå med til en opsigelse uden bøde, eller hvis bøden er for høj, kan du forsøge at finde en person, der ønsker at overtage din lejekontrakt. Det kan være vanskeligt, men der findes websteder og fora, hvor folk opgiver annoncer, hvor de søger nogen til at overtage deres lejemål.
Hvis alt andet fejler, kan du altid aflevere bilen tilbage til leasingselskabet og gå tomhændet derfra. Det er bestemt ikke ideelt, men det er bedre end at betale en høj bøde for førtidig opsigelse.
Ofte stillede spørgsmål om privatleasing
Privatleasing af en bil kan være en god mulighed for dem, der ønsker at undgå besværet og udgifterne ved at købe en bil. Der er dog nogle ting, du bør vide, før du underskriver en leasingaftale.
Hvad er privatleasing?
Privatleasing er en måde at leje en bil på, uden at man behøver at købe den. Du betaler et månedligt gebyr for at bruge bilen, og ved leasingperiodens udløb kan du enten aflevere den tilbage eller købe den til en fast pris.
Hvordan fungerer privatleasing?
Når du privatleaser en bil, får du normalt mulighed for at vælge din bil fra en liste over tilgængelige modeller. Derefter underskriver du en aftale, hvori du angiver, hvor længe du ønsker at bruge bilen, og hvad din månedlige betaling vil være. Når leasingperioden udløber, kan du enten aflevere bilen tilbage eller købe den til en bestemt pris.
Hvad er fordelene ved privatleasing?
Nogle af fordelene ved privatleasing er bl.a: Der kræves ingen udbetaling, Reducerede vedligeholdelsesomkostninger, Ingen årlige registreringsgebyrer, Mulighed for at opgradere til en nyere model med få års mellemrum
Aktuelle privatleasing kampagner
Er du en af dem som går og venter på at der kommer en ny leasingkampagne har vi gjort det nemt for dig. Her i vores oversigt kan du se de bilforhandlere der kører leasingkampagner netop nu. Når du får en leasingaftale via en kampagne får du ofte meget mere ekstraudstyr end du normalt ville få. Det kan være at din bil nu har lane-assist, adaptiv fartpilot eller kommer med et sæt ekstra vinterdæk – uden beregning.
Herunder kan du se nogen af de leasingkampagner der kører netop nu:
Mangler I på listen? Kontakt os på kampagner@luksusleasing.dk og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.
Sådan udregner du den totale pris på privat leasing – og om det kan betale sig.
Du har sikkert allerede fundet ud af, at det er noget af en jungle når man skal lease en ny bil. I de næste få sætninger vil vi prøve at forklare præcis hvor mange penge det vil koste dig at lease din drømmebil.
Det er egentlig meget simpelt. Du tager dit månedlige ydelse og ganger med antallet af måneder du ønsker at lease din bil. Det er oftest billigst jo længere du leaser din bil.
Lad os antage at du ønsker at lease Mercedes C klassen til 3.500 kr. om måneden i 3 år.
Så er regnestykket således:
Månedligt leasing: 3.500 kroner * 36 måneder = 126.000 kr.
Lav førstegangsydelse: 19.995 kr.
Læg disse tal sammen, og det koster dig 145.995 kr. at lease en Mercedes C klasse i 3 år.
Nu tænker du så – kan det betale sig at lease en Mercedes C klasse i 3 år? Så skal vi igen til at have fat i regnemaskinen.
En splinterny Mercedes C-Klasse stationcar (C200 d Advantage) koster på Mercedes-Benz hjemmeside – uden ekstraudstyr – 519.900 kr. Selv samme bil – bare 3 år gammel – koster på bilbasen.dk 269.000 kr.
Det vil sige, at denne Mercedes C-klasse har tabt 250.900 kr. på blot 3 år. Vælger du derfor at lease en Mercedes C200 d i stedet for at købe den opnår du en besparelse på 104.905 kr.
Derfor skal du når du overvejer at lease din bil finde ud af:
- Hvor mange kilometer kører du om året?
- Hvor længe har du tænkt dig at have din bil?
- Hvor meget ekstraudstyr vil du have i din bil?
Sådan leaser du en bil privat
Når du skal lease en bil enten privat eller erhverv skal du besøge din bilforhandler. Det kan være en audi forhandler eller nogen af de danske peugeot forhandlere – det kan også være en selvstændig forhandler som leaser forskellige bilmærker. De kan lave et tilbud på den billigste leasing bil i mens du er hos dem. Det er også en god idé at få en prøvetur i den bil du ønsker at lease. Husk også, at den bil du ønsker kan være vist med monteret ekstraudstyr og den bil du leaser er uden
Eksempler på leasingbiler
Følgende er tilfældigt udvalgte leasingbiler som kan leases i Danmark. Priserne er et gennemsnit af flere partnere.
Audi A3 Sportback
Fra kr. 3.095 pr. måned
Førstegangsydelse fra kr. 20.995 kr.
BMW 1-Serie
Fra kr. 3.595 pr. måned
Førstegangsydelse fra kr. 30.995 kr.
Volvo XC40
Fra kr. 4.095 pr. måned