Privatleasing

Billig privatleasing af bil er et marked der er vokset meget de senere år. Med leasing får du en lækker bil som ofte er ny, ved mindre at du brugt leaser, og som er blevet passet rigtig godt på. Med privatleasing har du bilen i en tidsbegrænset periode som fastsættes i den kontakt du laver med leasingselskabet. Du skal ikke tænke over noget som helst i perioden da forhandleren både står for service og reparationer af bilen. Du skal faktisk kun betale benzin selv, og i få tilfælde betale for, at bilen får skiftet dæk til sommer og vintersæson. Den typiske leasingperiode er mellem 1-3 år og du har et begrænset antal kilometer i denne periode. Disse kilometer er mellem 15-25.000 som du også aftaler og skriver ind i din leasingkontrakt.

Når din leasingperiode er slut, skal du aflevere den til leasingselskabet. Her vil i sammen gennemgå den for fejl og mangler, og du vil stå til ansvar for større buler og skrammer du har lavet på bilen i din leasingperiode. Der er derfor også en god idé at passe rigtig godt på din bil i den periode du leaser den. Et tip vil være, at støvsuge og vaske bilen inden du afleverer den, da det giver et generelt godt indtryk af, at bilen er blevet holdt ren og pæn i din leasingperiode.

Der er et par forskellige privatleasing typer i Danmark og rigtig mange mærker at vælge imellem. De mest populære privatleasing mærker er Peugeot, VW og Mercedes. De har alle rigtig skarpe priser på privatleasing, og så er mange af deres modeller med automatgear som også er meget populært i 2019.

Går du og overvejer at privatlease din næste bil er du kommet til det rigtige sted. Hos LuksusLeasing vil vi gerne hjælpe dig videre, så start med at skrive os en mail med dine ønsker – og så vil vi vende tilbage hurtigst muligt med det bedste bud på din nye bil. Hvis du ikke ved hvilken bil du ønsker at lease, kan du klikke videre til en af vores mange partnere og kigge deres side igennem for lækre biler.