Erhvervsleasing

Det er blevet mere og mere normalt for virksomheder at benytte sig at tilbuddet om erhvervsleasing. Der er dog mange forskellige tilgange til at få underskrevet en leasingkontrakt, så du og din virksomhed kan få de bedste biler til jeres firma. Denne artikel besvarer spørgsmålet, om hvad erhvervsleasing er, og hvilke overvejelser og processer du skal igennem for at komme godt i mål.

Der er mange forskellige typer af erhvervsleasing biler. Disse typer inkluderer både den almindelige erhvervsleasing bil og den pålidelige og mere fleksible erhvervsleasing varevogn. Når du vælger muligheden for en erhvervsleasing til din virksomhed, skal du også tage hensyn til forskellige erhvervsleasing regler. Disse regler inkluderer beskatning og syn af bilen, og hvor mange kilometer, som bilen kommer til at køre samt meget mere. For at gøre det billigere for virksomheden, kan du nu også benytte dig af muligheden for erhvervsleasing brugt bil.

Dette er tidligere erhvervsleasede biler, som nu bliver leaset videre til den næste. Inden beslutningen tages, angående hvilken type af erhvervs leasing, som passer bedst til dig og dit firma, er det også vigtigt at overveje, hvor stort et budget som firmaet har til rådighed til til en erhvervsleasing af bil. Der findes forskellige forhandlere, som sælger forskellige typer af erhvervsleasing uden udbetaling. Her er der tale om den engangsudbetaling, som man laver i starten af leasingperioden. Dette er som regel et højere beløb, men ved nogle forhandlere kan man få kontrakter, hvor dette ikke er tilfældet.

Man skal dog huske, at hvis der ikke er en udbetaling, som man skal lægge ud, kan det måske gå ud over antal kilometer, som bilen må køre før eventuelle gebyrer bliver lagt på, eller det bliver dyrere per måned at lease bilen. Uanset hvilken type af leasingaftale, som du og dit firma foretrækker, er der mange ting, som skal tages i betragtning, inden du skriver under på en leasingkontrakt. 

Når du skal erhvervslease

Der er forskellige trin, som du skal igennem, før du er i mål med din erhvervsleasing. Det første du skal huske er, at inden du beslutter dig for at gå igennem med en erhvervsleasing, at det hele er betalt af firmaet, som du er ansat under. De betaler altså alle omkostninger, som er i forbindelse med den pågældende bil. Benytter du den efter arbejdstiden, i din private tid, så kommer du til at blive beskattet af “fri bil”. Inden du og firmaet vælger en bil til erhvervsleasing, kan det være en god ide at huske, at biler som er over tre år gamle bliver beregnet i skat ud fra den aktuelle handelsværdi og ikke nyprisen, da bilen lige var kommet ud fra fabrikken.

Man kan altså spare mange penge ved at vælge den rigtige form for billig erhvervsleasing. Er bilen dog indregistreret inden den er tre år, beregnes beskatningen af bilen ud fra nyprisen og det aktuelle ekstraudstyr, som kommer med den. Her tager man udgangspunkt i prisen for den nye fabriksbil. Derudover skal du huske, at der skal være frie kilometer i din kontrakt. Det kan være svært at beregne helt præcist, hvor kilometer, som en erhvervsleaset bil kommer til at køre. Derfor stiller mange forhandlere frie kilometer til rådighed for et lidt højere beløb, end hvis du skulle have leaset den privat med fri kilometer.

Erhvervsleasing priser bliver beregnet ud fra, hvordan du kommer til at bruge bilen, og hvilke mærke du vælger. Når man taler om mærket på bilen og den dertilhørende pris, er det fordi nogle mærker er mere eksklusive end andre. Det vil altså altid være dyrere at erhvervslease en splinterny Mercedes Benz, end det vil være at erhvervslease en ny Ford. Dette, samt beskatningen, betyder dog ikke, at der ikke er mulighed for at finde et godt tilbud på en erhvervsleasingkontrakt, når det kommer til dansk erhvervsleasing.

Når du skal erhvervslease brugt

Som nævnt tidligere i artiklen, så har du også muligheden for erhvervsleasing af brugt bil. Tit kan man på internettet støde på en god erhvervsleasing gennem en erhvervsleasing kampagne. Dette er firmaer, som vil lease deres allerede kørte biler, så du og firmaet har en billigere løsning til budgettet, når det kommer til transport. Vælger du dog en løsning i form af erhvervsleasing brugte biler, så betyder det ikke, at der ikke er mange forskellige modeller at vælge imellem.

Virksomheder har forskellige krav til deres køretøjer. Nogle vil måske udelukkende benytte bilen til og fra møder, eller til og fra kunder, mens andre måske vil benytte bilen til at transportere produkter, værktøj eller lignende. Uanset hvilke formål, som bilen har, er det vigtigt, at den kan holde til jobbet. Når du benytter dig af brugte biler, så benytter du dig af den form for erhvervsleasing, som er den billigste erhvervsleasing. Når det kommer til erhvervsleasing af biler, så kan det variere meget forskelligt.

Brugte biler kan komme helt ned til 1500 kroner om måneden, men det kan dog også være så dyrt som hele 9000 kroner om måneden. Prisen er dog helt op til det enkelte firma og dets budget. Du kan finde mange råd i forhold til erhvervsleasing og gennemgåelse af en eventuel leasingkontrakt hos ald erhvervsleasing. Hos ald kan du tilvælge en service – fleet management, som gør, at du ingen risiko har på bilens gensalgsværdi, service eller vedligeholdelsesomkostninger. Du kan samtidig finde flere gode råd om erhvervsleasing på fdm erhvervsleasing.

Her kan du benytte dig af muligheden for en erhvervsleasing beregner, som kan vise dig, hvor dyr din leasingaftale kommer til at være i måneden. Dette gør, at du kan have overblik over de forskellige tilbud fra forhandlere angående en eventuel leasingaftale, så du kan sammenligne priser og finde den bil, som passer til dig. 

Erhvervsleasing BMW 

Et mærke som har mange forskellige modeller på markedet til erhvervsleasing er BMW. BMW erhvervsleasing giver dig biler med styrke og elegance, som alle ligger i den dyrere ende af skalaen. BMW erhversleasing priser ligger som regel hos de fleste forhandlere til mellem 3.000 kroner og 7.500 kroner. De mest populære modeller til jobbet kommer i form af 3-serien, 4-serien og 5-serien.

Du har altså mulighed for at erhvervslease alt mellem en hatchback til en stationcar. For eksempel kan du få en erhvervsleasingaftale på en BMW serie-5 Touring. Denne bil kommer med kræfterne, som man skal kunne finde i en erhvervsbil, mens den samtidig kan køres privat uden problemer. Den kommer med 184 til 265 hestekræfter, samt ekstraudstyr i alle former, inklusiv valget mellem automatgear og almindelig gear. Du kan nu også få alle BMW’er fra serie 1, 2, 3, og 5 som van. Dette gør det nemmere at bruge bilen i forhold til transport af større genstande på arbejdspladsen, og de kommer også med flere kræfter end den gængse BMW for at kunne klare arbejdet.

Den større mængde af plads og den større motor gør den ideel i forhold til hårdt arbejde i hverdagen, men den er stadig i størrelsesklassen til at kunne være i en almindelig indkørsel. Når du vælger en BMW som erhvervsleasing får du flere forskellige typer af udstyr med. Inkluderet i de forskellige pakker kan du finde den aktive fartpilot, som hjælper dig med at holde den rigtige fart på vejene.

Du kan også finde en radarbaseret afstandsalarm, som hjælper dig med at undgå ulykker i form af kollision. Selv samme radarsensor registrerer også, hvornår det er bedst at accelerere op, og hvornår det er et godt tidspunkt at bremse. BMW kommer ikke som erhvervsleasing varebil, men der er mange andre modeller, som kan udfylde et behov for fleksibel og meget plads. 

Erhversleasing Mercedes 

Et andet mærke til overvejelse er Mercedes erhvervsleasing. Mercedes laver mange forskellige typer af biler til erhvervsleasing, men mest er de kendt for deres erhversleasing af varevogn. Der er i dette tilfælde tale om den fleksible Mercedes Sprinter. Med denne model får du en lavere læssehøjde og en større læsselast. Bilen er skabt med forhjulstræk, så den er mere end klar til at kunne klare presset i en hektisk hverdag, hvor den skal kunne udføre mange forskellige opgaver.

Erhvervsleasing Mercedes giver dig en mulighed for at nyde at kunne have 3,5 tons på anhængeren og veje 5,5 tons i alt. Dette gør den specielt egnet til at kunne trække store læs på arbejdet uden, at du overanstrenger motoren, som kommer med V6 cylindret dieselmotor. Dette er en optimering i forhold til tidligere modeller, så du nu har muligheden for at køre i en bil med en motor, som har fokus på nedsætning af brændstoffet under arbejdet. Du kan, skulle du overveje en Mercedes Sprinter til erhversleasing, både nyde godt af en manuel gearkasse og en automatisk gearkasse.

Bilen kommer med en fleksibel vendediameter på 13 meter, som er forholdsvis lidt for en varebil. Erhvervsleasing af varevogn kan være den perfekte løsning for dig og dit firma, og en Mercedes Sprinter er mere end klar til opgaven. Prisen for at erhvervslease en Mercedes sprinter kan komme helt ned til 1.700 kroner i måneden. Der er mange andre almindelig modeller inden for Mercedes mærket som også egner sig glimrende til erhversleasing. I disse kategorier ligger den bysmarte og mindre Mercedes A-klasse og den større og mere familievenlige Mercedes c-klasse.

Disse biler kommer i mange forskellige priser, som kan variere fra mellem 4000 kroner til hele 8000 kroner i månedlig udbetaling. Dertil kommer der en yderligere dyrere pris alt afhængigt af, hvor mange kilometer bilen skal køre om året, og hvor meget ekstraudstyr den skal have med.

Erhversleasing Ford

Ford erhversleasing kommer med mange forskellige modeller til formålet med erhvervsbrug i hverdagen. Du har muligheden for at erhverslease varebiler, kassevogne og almindelige biler alt afhængigt af, hvad du og dit firma har brug for. Hos Ford finder du Ford Transit Connect, Ford Transit Courier, Ford Transit Custom og den almindelige Ford Transit. Disse fire typer af kassevogne eller varevogne er alle fleksible og har en motor, som kan klare tungere læs.

For eksempel har du muligheden for at erhverslease den almindelige men fleksible Ford Transit. Med denne dieseldrevne varebil, som kan køre mellem 12 og 14 kilometer på literen, mens den har en maks volumen på 8,8-15,1 m3. Denne model kommer med 130 hestekræfter, som for mange er mere end rigeligt til almindelig brug i hverdagen.

Mangler du istedet en erhversleasing til den mere almindelige brug, kan du overveje erhversleasing Ford Mondeo. Denne bil kommer med 150-190 hestekræfter, mens den stadig er fleksibel i størrelsen. Ford Mondeoen er en model, som kommer både med en diesel, en benzin og en hybridmotor. Bilen kan skifte mellem benzinmotor til de længere køreture med familien og en elmotor til mindre ture i byen. Du kan altså vælge mellem hvilken motor, som passer bedst til dig og dine behov på arbejdet og i privatlivet.

Bilen tilhører sedan og stationcar familien, så den kan bruges til mange forskellige formål. Den kan køre mellem 11 og 18 kilometer på en liter brændstof alt afhængigt af kørsel og pålæsning. Du får samtidig en bil, hvor du beholder den store køreglæde. Ford Mondeoen kommer fra 0-100 kilometer i timen på mindre end 11 sekunder, så du har muligheden for at nyde dine timer på vejene. Ford Mondeoen er i flere omgange blevet kåret som årets firmabil, hvilket giver den et godt ry som erhversleasing bil. 

Erhversleasing Renault 

Med erhversleasing Renault har du mange forskellige typer af biler, som du nu har muligheden for at erhvervslease. Hos Renault finder du modeller som Kangoo, Traffic Passenger og Master. Alle modeller har forskellige formål, og alle koster de forskelligt, når det kommer til erhvervsleasingpriser. For eksempel kommer Renault Kangoo med flere forskellige typer af motor, mens den samtidig kan vælges med flere forskellige antal af sæder.

Du kan vælge din Renault Kangoo med to, tre eller fem sæder alt afhængigt af, hvad du har brug for i din hverdag på arbejdet. Du kan erhverslease din Renault Kangoo med dieselmotor, hvoraf den ene motor kommer med 154 hestekræfter, og den kører 4,4 kilometer på literen. Den anden motor kommer med 163 hestekræfter, mens den som forgængeren også kører 4,4 kilometer på literen.

En anden Renault model, som du kan få glæde af gennem erhvervsleasing er deres Master model. Denne erhversleasing bil kan trække helt op til 3,5 ton på krogen, mens den kan køre op til 16,7 kilometer på literen. Dette gør den til en meget attraktiv bil i forhold til brændstoføkonomi. Bilen arbejder med op til 180 hestekræfter og køre med op til 400 Nm. Dette garanterer din køreglæde, mens det også garanterer din køresikkerhed. Du har også muligheden for at vælge mellem om bilen skal have forhjulstræk eller baghjulstræk. Dette er afhængigt af hvilke krav, som vil blive stillet til bilen i dens daglige brug, og det er derfor en god ide at overveje, hvilke arbejdsopgaver du kommer til at benytte bilen til at udføre.

Renault har med denne model lagt sig i selen for at skabe enhanced traction. Dette er en mekanisme skal hjælpe med trækkraften, når et drivhjul snurrer rundt. Dette gør at bilen kan benyttes på langt mere ujævn grund end den almindelige firhjulstrækker, og er derfor mere fleksibel i sine arbejdsopgaver. 

Erhvervsleasing Toyota 

Toyota erhvervsleasing har også mange varevognsmodeller, som du har mulighed for at erhvervslease. Disse modeller er bygget til at kunne tage imod presset fra hektiske arbejdsdage, hvor deres kraftfulde motor er bygget op om et brændstofbesparende princip samt fleksibilitet.

Toyota har flere varebilsmodeller på markedet, den ene værende Toyota Proace. Denne varebil har en motorkraft på op til 177 hestekræfter. Den har sin klasses bedste brændstoføkonomi, og den er bygget med smarte skydedøre, som gør det nemmere for dig at bruge den i dit arbejde. Toyota varebilerne ligger i den lavere ende af skalaen, når det kommer til priser. Dette betyder dog ikke, at du ikke får en god bil for din månedlige ydelse. Alle motorer som kommer med Toyota Proace er dieselmotorer, hvor alle gearkasserne er 6-trins manuelle gearkasser.

En anden Toyota varevogn, som er egnet til erhvervsleasing er Toyotas Proace Verso model. Denne model er bygget op om princippet om rummelighed og fleksibilitet. Toyotas minibusser kan bruges til mange forskellige former for erhvervsleasing, hvilket gør den attraktiv både som arbejdsbil men også som familiebil. Dette er bilen til den store familie eller til dig, som har mange passagerer med i bilen i løbet af dagen. Den har et brændstofforbrug på mellem 13 og 15 liter per kilometer kørt, og den er derfor (ligesom den førnævnte Proace) god ved brændstofbudgettet.

Bilen kommer både som VIP model, men den kommer også som family model. Dette betyder, at det er op til dig at vælge hvilke ekstraudstyrspakker, som du gerne vil have er en del af din erhvervsleasingkontrakt. VIP modellen kommer med læderindtræk, som er gode til de mere eksklusive kunder, samt flotte 17” alufælge. Alt dette er med til at give Toyota Proace’en et eksklusivt look. 

Erhvervsleasing Audi 

Audi erhversleasing er en del af den eksklusive familie sammen med BMW og Mercedes. Dette gør, at når du vælger erhversleasing Audi, så vælger du materialer ud over det gængse, og du vælger kvalitet frem for alt. Dette gør, at prisen for en erhversleaset bil ligger i den dyre ende. På forskellige hjemmesider kan du finde en Audi erhversleasing beregner, som kan hjælpe dig med at estimere en månedlig ydelse, som du skal betale for at erhvervslease din Audi.

En af de mere eksklusive modeller, som du erhvervslease er Audi A6 modellen, som kommer i tre varianter. Den almindelige Audi A6 er en formidabel limousine, hvor du kan vælge mellem en diesel- og en benzinmotor.  Vælger du dieselmotoren kan du få helt op til 264 hestekræfter under kølerhjelmen, hvorimod hvis du vælger benzinmodellen, så kan du få helt op til 340 hestekræfter. Uanset valg af Audi a6 erhversleasing, så går du hjem med en bil, som kan give dig den bedste køreoplevelse.

Du har med Audi erhversleasing også muligheden for at vælge mellem biler fra Audi a3 familien og Audi a5 familien. Disse biler egner sig yderst godt til erhvervsleasing, da de er fleksible nok til at rumme flere personer og meget i bagagerummet uden at virke overvældende. Dette gør dem også til gode familiebiler, så du har muligheden for at bruge bilen privat.

Til slut har du muligheden for at vælge et af medlemmerne fra audi q familien. Disse biler er klassens bedste all-round biler. Dette gør dem yderst velegnede til erhversleasing, mens de beholder de mange fordele fra ekstraudstyrspakkerne, som ikke er med i de andre biler. Vælger du audi erhvervsleasing, har du muligheden for at vælge audi q5 Prestige Tour modellen, som kommer med ekstra sikkerhedsudstyr, helt nyt teknologi og meget mere. 

Erhversleasing VW 

VW erhversleasing giver dig muligheden for at få nogle af de bedste varevogne og varebiler inden for deres kategori. Volkswagen erhversleasing giver dig modeller som for eksempel VW Crafter. Denne kassevogn kommer med 136 hestekræfter og forhjulstræk. Kassevognen er designet til næsten alle former for opgaver, som du kunne give den i løbet af en arbejdsdag. Dens mål er skabt med tanke på store europaller og rullecontainere, og den kan derfor indeholde de fleste former for gods. Bilen kommer med meget ekstraudstyr for at gøre din arbejdsdag nemmere. Du kan oplade din mobil i førerrummet, mens du sikkert og optimalt kommer igennem både og land ved hjælp af flere forskellige typer af sikkerhedssystemer og guides, når det kommer til at bremse, parkere og starte bilen op ad bakke. Som ekstraudstyr får du også 14 fastsættelsesøjer med i bilen, som kan sikre din last, når du er på arbejde. Den er altså en af de mest ideelle kassevogne til erhvervsleasing.

Er den almindelige VW Crafter ikke nok til dine arbejdsopgaver, kan du nu også erhvervslease VW Crafter ladvognen. Crafter ladvognsmodellen kommer med samme smarte cockpit som den tidligere nævnte almindelige Crafter kassevogn. Den kommer med de samme styresystemer og de samme sikkerhedssystemer. Dog kommer denne model med en mulighed for at gøre både mandskab, materialer og maskiner mobile på arbejdet. Du kan læsse alt nødvendigt på det store og robuste lad og køre fra punkt a til punkt b uden problemer.

Er dette stadig ikke nok, har du også muligheden for at erhverslease den smarte VW E-Crafter. Denne model kommer med et lithium batteri, som kan køre helt op til 137 kilometer, før den skal genoplades. Dette gør, at det er en af de mest grønne alternativer til sine konkurrenter i klassen.

Erhversleasing Skoda

Skoda erhversleasing har kæmpet sig tilbage på det danske marked, og du har nu muligheden for at erhvervslease en rummelig og fleksibel firmabil, som kan hjælpe dig igennem alle dagens gøremål uden problemer. Den mest almindeligt brugte erhversleasing mulighed er den rummelige Skoda Octavia. Denne stationcar giver dig albuerum og mulighed for at tage flere personer med i bilen. Dens motor består af en DSG motor, som giver dig 150 hestekræfter under kølerhjelmen. Med bilen kommer der flere forskellige typer af elektronik designet til at give dig og din familie den bedste sikkerhed, samt mulighed for hjælp til parkering af bilen i byen og til at navigere i trafikken.

Skal din erhversleasing bil være stærkere og mere udholdende, har du nu også muligheden for at erhvervslease den nye Skoda Superb. Denne model kommer med en motor, som kan give dig hele 272 hestekræfter. Bilen kommer med en dieselmotor, som gør dig i stand til at køre med hele 400 Nm. Disse stærke kræfter er alle kombineret med muligheden for god brændstoføkonomi, da bilen kører langt på literen. Dette er kendetegnet for Skoda modellerne. Bilen kommer med DSG gearkasse, som omfatter en automatisk gearkasse. Dette gør det nemmere for dig at navigere gennem byen, da bilen er i stand til at skifte gear flydende og effektivt, så du kan få den bedste køreoplevelse på den mindste mængde af brændstof. Denne model kommer også med firehjulstræk. Biltypen er baseret på en elektronisk styret multipladekobling, som reagerer på alle former for ændringer, når du kører i din erhversleasede Skoda.

Denne type af Skoda giver dig også muligheden for at vælge mellem 16” og 19” fælge alt afhængigt af, hvad du helst foretrækker på din firmabil. Alle typer af Skoda erhversleasede biler kommer med forskellige udstyrspakker, men almindeligt for dem alle er den store fleksibilitet. Du kan sagtens benytte Skoda modellerne som både familiebil og firmabil uden problemer. 

Erhversleasing Volvo og Jaguar

Foretrækker du de lidt dyrere biler som din erhversleasing, så kan du benytte dig af muligheden for Volvo erhversleasing og jaguar erhversleasing. Begge biltyper har flere typer af erhversleasing kampagner, som egner sig perfekt til dig, som mangler eksklusivitet i hverdagen. Foretrækker du Volvo, kan du du overveje muligheden for Volvo XC60 erhversleasing. Denne bil tilhører den større SUV familie. Den er pakket ind i svensk kvalitet og design, og kommer med komfort til alle dine passagerer. Bilen kører mellem 11 og 15 kilometer på literen og kommer med 390 hestekræfter under kølerhjelmen. Bilen kommer med sikkerhedssystemer, som er nogle af de bedste på markedet, så du og din familie altid kan føle jer sikre på vejene. Samtidig kommer bilen med masser af ekstraudstyr, som kan hjælpe dig, mens du kører bil. For eksempel kommer bilen med navigationshjælp og bremsehjælp, så du kan komme nemt og sikkert gennem byen. 

Er du dog mere til Jaguar, kan du nu gøre brug af muligheden for at køre i en jaguar E-pace erhversleasing bil. Denne model er en kompakt SUV, hvor der ikke er sparet på detaljerne. Modellen har sat fokus på smidighed og elegance, og kommer til dig med 17” aluminiumsfælge. Alle E-pace modellerne kommer med LED-lys og sidespejle med varme. Ud over det kan du tilvælge mange forskellige typer af ekstraudstyr alt afhængigt af, hvilken model du vælger.

Du kan vælge mellem fem forskellige typer af engine motorer – tre af dem diesel og to benzin. Alle motorerne kommer med start-stop funktion, har en lav udledning og en utrolig god brændstoføkonomi. Bilen kommer også med nødopbremsning, bakkamera, fartpilot og hastighedsbegrænsninger. Dette er ud over det allerede installerede Lave Keep Assistant og parkeringshjælp til både foran og bagved bilen. 

Erhversleasing Peugeot og Kia

Du har nu muligheden for at erhvervslease Peugeots og Kias bilmodeller. Disse ligger i den mere tilgængelig ende af prisskalaen, men dette er ikke reflekteret i deres funktionalitet. Peugeot erhversleasing kommer i tre flotte og rummelige modeller: Peugeot Partner, Peugeot Expert og Peugeot Boxer.

Alle tre er de designet til at kunne rumme mange forskellige materialer og mennesker, så du kan komme bedst igennem din arbejdsdag. Den mindste Peugeot Partner kommer med både automatisk og manuel gearkasse afhængigt af, hvad du helst foretrækker i din firmabil. Modellen kommer også med muligheden for at vælge mellem benzin og dieselmotor. En del af valgmulighederne er også antallet af sæder i bilen og mange andre ekstraudstyrspakker, som kan optimere din køreoplevelse.

Skal du dog ikke have en kassevogn, så har du også muligheden for Peugeot 3008 erhversleasing. Dette er en solidt bygget SUV, hvor der er mange forskellige muligheder for ekstraudstyrspakker, som kan optimere din køreglæde. Modellen kommer med en 3-cylindret PureTech Euro6 benzinmotor, som giver dig fremdrift i din hverdag. 

Mangler du derimod inspiration til kia erhversleasing, kan du overveje en Kia Sorento. Denne model er medlem af de større i SUV familien, og den kommer med en robust motor og fremdriftskraft. Bilen kommer med 17” alufælge og LED-kørelys samt meget mere, som er med til at give bilen eksklusivt og moderne udtryk. Denne bil er ideel til at komme til og fra arbejde med stil, mens dens størrelse samtidig passer til den stor børnefamilie. Bilen kommer også med en 7” touchskærm, så du har muligheden for at holde forbindelsen gennem din smartphone med resten af verden, når du er på vejen. Bilen kommer også med fantastisk sikkerhedsudstyr og teknologi, som kan hjælpe dig med parkering i byen. 

Erhvervsleasing Citroën, Nissan og Opel

Citroën erhversleasing byder på mange forskellige kampagner, som passer til alle dine behov på arbejdspladsen. En af de mere populære modeller er Citroën Jumpy. Denne model kommer med flere forskellige typer af dieselmotorer, som alle er gode for din brændstoføkonomi. Du har muligheden for at vælge mellem en 6-trins manuel gearkasse og en 8-trins automatisk gearkasse. Modellen kan køre mellem 13 og 15 kilometer på literen, og alle variationer kommer med fjernbetjent centrallås. Standard for proffline og masterline varianterne er en 7” touchskærm, så du altid kan holde dig i forbindelse med resten af verden, når du kører bil. 

Er du mere til Nissan erhversleasing har du nu muligheden for at lease den fleksible Nissan Qashqai. Denne model kommer med et helt hav af udstyr, så du kan holde dig godt kørende. Modellen kommer med automatgear, alufælge, læderrat, klimaanlæg, Apple Carplay og meget mere. Modellen er også udstyret med parkeringssensor, som kan hjælpe dig med at parkere bilen i byen – dette gælder både forenden og bagenden af bilen. Bilen kører mellem 13-18 kilometer på literen. Du kan samtidig også vælge mellem diesel og benzin motor til din erhversleasing alt afhængigt af, hvad du foretrækker. 

Vil du hellere vælge opel erhversleasing, så har du nu muligheden for at lease den rummelige og fleksible Opel Vivaro model. Denne model kommer med masser af plads til alle hverdagens udfordringer, mens den kører langt på literen. Variationen Opel Vivaro Essentia kommer med aircondition, elbetjente sideruder og sædevarme. Modellen kommer også med fartpilot på hastighedsgrænser, parkeringssensor bagerst på bilen og Hill Assist, som hjælper dig igang op af stejle bakker og skråninger. Vivaroen ligger i den lavere ende af skalaen, når det kommer til pris på en erhversleasing, men dette betyder ikke, at den ikke er klar til på alle opgaver, som du har brug for at få løst.

Erhversleasing er en god type leasing hvis du har en virksomhed. Her betaler firmaet alle omkostninger i forbindelse med bilen. Hvis du bruger den privat bliver du beskattet af “fri bil”. Med erhvervsleasing har du ofte fri kilometer og en gunstig beskatning af fri bil. Der kan samtidig være en fordel i at erhvervslease en brugt bil, da beskatningen bliver beregnet ud fra den nuværende handelsværdi og ikke den oprindelige ny-pris på bilen. Der kan derfor være enormt mange penge at spare her.

Er en leasingbil du har fundet dig under tre år beregnes beskatningen ud fra nyprisen INKLUSIV ekstraudstyr. Er leasingbilen derimod over tre år gammel beregnes den ud fra handelsværdien på et brugsmarked og er derfor en del lavere. Oftest tager man beskatningen ud fra lignende bilen på bilbasen og derfor har markeds forholdene også en del at sige.

Skal du bruge hjælp til at finde din næste bil til erhvervsleasing er du kommet til det rigtige sted. Hos LuksusLeasing er vi eksperter i at finde leasingbiler og vil derfor gerne give vores bud på hvilken bil du skal lease.

Kig blandt andet på vores samarbejdspartnere om der er noget du kan lide i blandt.