Erhvervsleasing

Erhversleasing er en god type leasing hvis du har en virksomhed. Her betaler firmaet alle omkostninger i forbindelse med bilen. Hvis du bruger den privat bliver du beskattet af “fri bil”. Med erhvervsleasing har du ofte fri kilometer og en gunstig beskatning af fri bil. Der kan samtidig være en fordel i at erhvervslise en brugt bil, da beskatningen bliver beregnet ud fra den nuværende handelsværdi og ikke den oprindelige ny-pris på bilen. Der kan derfor være enormt mange penge at spare her.

Er en leasingbil du har fundet dig under tre år beregnes beskatningen ud fra nyprisen INKLUSIV ekstraudstyr. Er leasingbilen derimod over tre år gammel beregnes den ud fra handelsværdien på et brugsmarked og er derfor en del lavere. Oftest tager man beskatningen ud fra lignende bilen på bilbasen og derfor har markeds forholdene også en del at sige.

Skal du bruge hjælp til at finde din næste bil til erhvervsleasing er du kommet til det rigtige sted. Hos LuksusLeasing er vi eksperter i at finde leasingbiler og vil derfor gerne give vores bud på hvilken bil du skal lease.

Kig blandt andet på vores samarbejdspartnere om der er noget du kan lide i blandt.