SEAT Leasing

Din næste leasede bil kan sagtens blive en SEAT. Vi ser flere og flere SEAT’er på vejene i dag, da der er diverse forskellige typer af SEAT’er, som kan tilfredsstille bilisternes og dine behov. Nogle af modellerne er: SEAT Ibiza, SEAT Arona, SEAT Ateca, SEAT Mii og SEAT Leon. 

SEAT Ibiza var en milepæl for SEAT. Den blev dengang designet med ideen om, at den skulle blive en leder i sit segment – hvilket den stadig er i dag. SEAT Ibiza udleder CO2 fra 121 gram per kilometer, og har et brændstofforbrug op til 20,4 kilometer per liter. 

SEAT Arona vandt prisen som årets bil i 2018. Det er en prisvindende SUV med både funktionelt og smart design, hvor både komfort og køreegenskaber er i top. 

SEAT Ateca er en rummelig familiebil, der har fået fem stjerner i crash testen: EURO NCAP TEST. Den har et brændstofforbrug op til 19,2 kilometer per liter og har en CO2 udledning fra 145 gram per kilometer.

SEAT Mii kan du nu også få som en 100 % elektrisk bil. Den er dermed mere miljøvenlig end benzin- og dieselbiler. Den kan køre op til 260 kilometer ved blandet kørsel og er en perfekt bybil, der er udstyret med nyt interiør. 

SEAT Leon kan du både få med fem døre og som en sportsourer. Leon fem-dørs har et brændstofforbrug op til 20,4 kilometer per liter og har en CO2 udledning fra 123 gram per kilometer. Bilen passer til familien og de daglige gøremål, du står overfor. Leon Sportstourer har en CO2 udledning fra 123 gram per kilometer og har et brændstofforbrug op til 20,4 kilometer per liter. 

Hos Luksusleasing.dk kan du finde informationer om leasing i Danmark. Er du dermed på udkig efter det rette tilbud for at lease en SEAT, kan Luksusleasing hjælpe dig igennem processen, om det så omhandler privatleasing eller erhvervsleasing.

Hvorfor leasing af SEAT

Tit kan det bedst betale sig at lease en bil. For vælger du at investere i en bil, skal du ofte bruge en del af din opsparing og muligvis tage et lån for at få råd til drømmebilen. Vælger du derimod at lease din næste drømme SEAT, har du lettere råd til dette, da du langtidslejer den. Du lejer den af en leasingforhandler, der har købt den pågældende SEAT. Herfra er service blandt andet inkluderet, og du skal blot give en månedlig ydelse for at have bilen. Prisen for at lease en SEAT varierer fra forhandler til forhandler. Generelt ligger prisen for at lease en SEAT omkring 1.500 til 7.000 danske kroner. Dette er dog kun vejledende. Er du dermed ude efter et mere konkret bud på prisen, kan du kontakte os på LuksusLeasing.dk. 

SEAT er som nævnt blevet en populær bil og har eksisteret i mange år. SEAT har eksisteret i mere end 60 år, hvor de har udviklet flere og flere biler. SEAT som virksomhed drives af design, innovation, performance samt kvalitet. Virksomheden er stærk og dynamisk, hvor knowhow og innovation arbejder sammen. Denne kombination gør det muligt at producere kvalitetsprodukter, der skal forbedre bilisters hverdag.