Renault leasing

Står du og overvejer at lease en bil, kan det være at en Renault er noget for dig. Renault har i lang tid været populær i Danmark, og det er ikke et særsyn at opleve et hav af Renault-biler på de danske landeveje.

Der findes mange forskellige slags Renault-biler, og du kan eksempelvis overveje at lease en Renault Zoe, en Renault Clio, en Renault Kadjar eller en helt fjerde bil. Du finder typisk leasingpriserne for Renault-bilerne i et prisleje af 1.700 til 4000 kroner om måneden. Husk dog på at disse priser kun er vejledende, hvorfor du kan kontakte os, hvis du ønsker at vide det præcise beløb.

Generelt står Renault for nogle af de mest populære biler på markedet. Tager man eksempelvis udgangspunkt i 2015, offentliggjorde bilmagasinet.dk, at Renault Clio var den fjerde mest solgte bil i maj måned. 

Den helt nye Clio er udstyret med motorer, som er egnet til alle dine behov. Her kan du eksempelvis få den største alsidighed (TCe 100), en maksimal køreglæde (TCe 130 EDC), eller den seneste generation af dieselmotor for større brændstoføkonomi (Blue dCi 85 eller Blue dCi 115). Det bliver også muligt at lease en clio med en hybrid benzinmotor (E-TECH) inden længe.  

Du kan lease en Renault allerede i dag

Hos Luksusleasing.dk sammenligner vi priser fra de bedste leasingforhandlere på markedet. Ønsker du at gøre noget ved din drøm om en ny bil allerede i dag, kan du med fordel kontakte os på renault@luksusleasing.dk. 

Det vil være muligt at kunne lease de fleste Renault-mærker på markedet, hvorfor du inden længe også kan komme til at køre rundt i en Renault Megane eller en Renault Talisman, hvis det er dette, du ønsker. 

Renault Talisman er eksempelvis bilen, du skal vælge som privatleasing, hvis du er drevet af teknologi. Her får du nemlig en bil, der er på forkanten med innovation. Dette ses eksempelvis via Multi Sense og 4Control, som giver dig mulighed for at gøre din køreoplevelse helt personlig. 

Er din drøm derimod at lease en Renault Megane, kan det muligvis skyldes, at du ønsker en stilfuld bil, der rummer et stort bagagerum. Dette kan give dig en øget fleksibilitet, fordi den rekordlange lastlængde giver dig mulighed for at pakke stort som småt ned i bilen, når du og familien skal afsted på udflugt eller lignende. Ligesom Renault Talisman, tilbyder Megane dig dog også innovation i topklasse, hvor intuitiv teknologi giver dig en køreoplevelse i særklasse.

Renault er en fransk bilfabrikant, som blev grundlagt den 24. december 1898 af Louis Renault og hans brødre. Du kender måske også Renault for sin store rolle i motorsporten, hvor blandt andet den danske Formel 1-racerkører, Kevin Magnussen, har kørt for bilfabrikanten.

Overordnet set tilbyder Renault en række praktiske såvel som flotte og teknisk udviklede biler, der kan passe til enhver smag. Derudover er det ikke den dyreste bilfabrikant på markedet at lease hos. Ved at tilgå luksusleasing.dk får du mulighed for at finde en pris på din næste Renault-bil, der afspejler det budget, du har lagt.