MINI Leasing

Er du på udkig efter at lease en mindre, men rummelig bil, kan det være at en MINI lige er noget for dig. Leasing kan nemlig virke lettere tilgængeligt, da investeringssummen ikke er lige så høj som at investere i en bil. Med leasing kan du få råd til at langtidsleje din drømmebil – din MINI. Du kan både lease helt nye, men også brugte MINI’er i Danmark. 

MINI opfattes ofte som en lille bil. Den er også mindre i forhold til mange andre biler, men det kommer an på modellen, når det omhandler, hvor meget plads der er inde i MINI’en. 

Der findes en række forskellige modeller af MINI, nogle af dem er blandt andet: MINI COOPER, MINI 3 DØRS og MINI COUNTRYMAN.

MINI COOPER er nu blevet lavet i en SE version, hvilket betyder, at den er elektrisk. Designet tager udgangspunkt i den ikoniske 3-dørsmodel. Nu får du en bil, der på en opladning er fuld af drive og konstant kan bringe dig fremad. Den kører 232 kilometer per opladning og kan gå fra 0 til 100 kilometer i timen på 7,5 sekunder. Du kan få opladt 80 % af din MINI’s batteri på 35 minutter.

MINI 3 DØRS er kombineret af fart og giver dermed en gokartfølelse, når du kører den. Bilen har fire sæder og har mellem 211 til 731 liter bagageplads. Derudover har MINI 3 DØRS en brændstof kapacitet på 40 – 44 liter. 

MINI COUNTRYMAN er en stærk terrænfræser, der dog også kan fungere som den fikse bybil. Du kan både få modellen som COOPER og som COOPER S. Begge modeller har 5 sæder og bagageplads på 450 – 1390 liter. Bilen har fem døre og har en brændstofkapacitet på 51 – 61 liter. 

Der findes som nævnt flere modeller. Du kan dermed finde den MINI, der passer lige til dig og dine behov hos din forhandler. 

Leas din MINI i dag

Du kan let lease din MINI i Danmark i dag – ligegyldigt om du bor i København, Odense eller Aarhus. Hos Luksusleasing kan du finde den nødvendige information, om hvad leasing indbefatter samt få hjælp. Luksusleasing hjælper dig både med privatleasing og/eller erhvervsleasing af din næste MINI. 

MINI’en er en bil af klassisk engelsk stil. Den har kendetegnet for frihed og spontanitet samt en del af de glade 60’ere. MINI var en rally der brød alle klasseforskelle tilbage i tiden, da både forretningsmanden, mælkemanden og hipsteren kunne tage MINI’en til sig. I 2003 blev MINI kåret som Årets Bil i Nordamerika. MINI består netop af charme og give smil og begejstring for bilisterne af MINI selv, men også andre.