Brugtleasing

Leasing af brugte biler er en attraktiv måde at få en luksus bil til billigere penge. Du får her ikke en ny bil, men i stedet en bil der har kørt sine første kilometer. På den måde bliver biler altid billigere, og her har du så mulighed med brugtleasing at lave dig en attraktiv deal. Kan du derfor leve med en bil som er et par år gammel men som til gengæld er møg lækker og dyrere end nu normalt har råd til – så er denne type leasing måske noget for dig.

I denne artikel vil gennemgå hvad brugtleasing er og fortælle dig om fordelene og ulemperne ved at bruge denne leasingmetode. Til slut vil vi vise dig nogen eksempler på brugtleasing og til slut hvilke aktive kampagner der er tilgængelige i denne måned.

Fordele ved brugtleasing

Der er mange fordele ved brugtleasing som blandt andet den lavere afgift og at du kan få en luksusbil, men der er også disse fordele du skal tænke på:

  • Du får en meget dyr bil til en billig pris
  • Du har mulighed for at få mere eksotiske biler som RS udgaver af Audi eller AMG fra Mercedes da bilerne er brugt
  • Du kan også bare få en rigtig rigtig billig lorte bil som f.eks. en Opel Karl til ingen penge (fra 1499 kroner om måneden)
  • Du ser rigere ud end du egentlig er da du kører rundt i en meget dyr bil, eller også er du heldig at du ikke skal cykle ved at lease en meget billig bil.

Ulemper ved brugtleasing

Ulemperne ved brugtleasing er der også en del af her. Her er der selvfølgelig hele “bilen er gammel” problematiken som kan gøre at det er fejl og mangler på bilen. Tjek derfor følgende meget omhyggeligt når du skal til at brugtlease:

  • Tjek om du har ansvaret for service
  • Tjek at dækkene er OK og at de har mønster nok
  • Har bilen ridser eller skrammer?
  • Har bilen tidligere været i uheld?
  • Sørg for at der har været et uvildigt FDM test på bilen
  • Tjek hvilke ekstraudgifter der kommer med leasingen. Det kunne være månedlig administrationsgebyr, dokument-gebyr ved oprettelse af kontrakt osv.

Hvem tilbyder brugtleasing i Danmark?

I Danmark er der en hel del som tilbyder brugtleasing. Vi har lavet vores top 5 liste over de forhandlere som vi synes har det bedste udvalg og de bedste priser på brugtleasing.

BMC Leasing – Besøg deres hjemmeside her

LeasingCar – Besøg deres hjemmeside her

ALD Carmarket – Besøg deres hjemmeside her

BMW (Bayern AutoGroup) – Besøg deres hjemmeside her

Alm. Brand – Besøg deres hjemmeside her

Mangler jeres forhandler på listen? Kontakt os på kontakt@luksusleasing.dk og lad os finde en løsning.