Volvo leasing i Danmark – få overblik over dine muligheder

Går du og søger mulighederne for leasing af en Volvo er det klogt først at fremmest, at kende til dine muligheder når det gælder valg af model, dernæst hvilke muligheder der ligger i privatleasing og erhvervsleasing af en Volvo. Med leasing af din bil, får du samme muligheder som ved køb af ny, uden de store omkostninger. Med leasing har du også langt større mulighed for udskiftning af bil, da dette ikke er nær som omkosteligt som ved køb af ny bil.

Det er vigtigt at have in mente, at priserne som angives for leasing er vejledende, da du efter ønske har mulighed for tilføje udstyr. Desuden kan prisjusteringer finde sted hos enkelte forhandlere, hvorfor det kan være fordelagtigt at forhøre sig hos flere Volvo forhandlere. Leasing er dog ikke kun en mulighed for privatpersoner, erhvervsleasing er også en god mulighed for virksomhedsejere. Fremfor at købe firmabiler, kan disse leases og på samme vis som med personbilerne, drager man også fordele med erhvervsleasing.

Helt overordnet er de største fordele ved leasing af bil, det økonomiske aspekt, samt valgfriheden. Kvalitetsbiler er dyre, hvorfor det er en økonomisk fordel for dig som ønsker en god bil, men ikke har plads til den helt store udgift. Valgmulighederne åbner sig også langt mere når du leaser en bil, frem for køb deraf. Desuden muliggør både privatleasing og erhvervsleasing et oftere skift i bilmodel, end tilfældet ved køb.

Sådan leaser du din Volvo

Volvo leasing i Danmark er hverken en kompliceret eller besværlig proces. Der findes Volvo forhandlere landet over, som både tilbyder privatleasing og erhvervsleasing. Du kan eventuelt gøre dig bekendt med forhandlerne i dit nærområde og forhøre dem ift. leasingmuligheder, modeller og priserne herfor. Selvom virksomheder og privatpersoner kan lease samme biler er det vigtigt, at du som forbruger forstår forskellen.

Du kan som privatperson ikke erhvervslease og få “goderne” heraf. Strengt taget er det vigtigt at være informeret inden du vælger den leasingsløsning, som du synes bedst passer dig og dine behov. Lige såvel som du ville være grundig med bilkøb, gælder samme for leasing. Desto mere oplyst du er, jo bedre mulighed har du for at træffe den rette beslutning. Fordelagtigheden ved god og grundig research før valg af leasing skal ikke skræmme dig væk, når først du ved hvilke behov du vægter mest i din bil skal resten nok falde plads.

Priser for leasing af Volvo 

Alt afhængig af, hvilken model du vælger, befinder priserne sig for privatleasing af en Volvo mellem knap 4000 dkk og knap 7000 dkk. Af de billigere modeller findes der Volvo V40 samt V40 Cross Country modellen. Med Volvo V40’eren får du en god og rummelig bil og især Cross Country modellen kører langt på literen. Dertil er det muligt at tilføje ekstra udstyr, som kan koste alt fra 75 dkk til 500 dkk.

Ekstra udstyr kan både være fabriksmonteret ekstraudstyr, såsom manuelt gear eller eftermonteret udstyr, såsom navigation mm. Leder du efter en bil som kan holde til lidt mere, kan du med fordel tage et kig på Volvo V60 eller V60 Cross Country modellen. Leasing af disse modeller ligger på omkring de 6000 dkk, og ved disse også mulighed for tilføjelsen af ekstraudstyr. Desuden kan man med alle bilerne justere sit kilometer behov, hvortil prisen enten tillægges eller fratrækkes. Volvo leasing af modellen XC40 kan fås til omtrent 5000 dkk.

Bilen kører ganske fint på literen, men dog ikke lige så meget som Cross Country modellerne. Volvo XC40 modellen har dog nogle praktiske ekstraudstyrs muligheder, f.eks. varme i rattet, i bagsædet og i sprinkleren til knap 400 dkk, samt tilkøb af læderdetaljer i sæder og inventar til ca. 300 dkk. Derudover kan man få navigation, trådløs opladning og parkeringskamera, som filmer bagtil.

Ønsker du en mere luksuriøs Volvo model, vil leasing af model S60 være en glimrende mulighed, da denne har et mere sporty design og har tilføjelser i en mere luksuriøs klasse – heriblandt massage i forsæderne. Dertil er det også fordelagtigt at overveje leasing af Volvo S90. Denne model er ikke så rummelig som Volvo s60, men er derimod stilren og fuldt dedikeret til design. Denne model ligger også i den dyrere ende, men den har et lækkert design og kører ganske fint på literen. 

Kend din Volvo

Volvo blev grundlagt i 1927 et stenkast fra Danmarks i Göteborg, Sverige. Volvo er en svensk bilfabrikant, som udover at lave deres velkendte personbiler, laver lastbiler, maskiner, busser mm. Volvoen er en integreret del i mange danskeres bilkatalog. Derudover har bilen, grundet firmaets tidlige grundlæggelse i 1927, været en væsentlig del af Danmarks bilhistorie. I start 1940’erne udkom Volvo med deres første personbil, Volvo PV 444, som hittede i efterkrigstiden. Nogle år efter hittede dens efterfølger Volvo PV 544 også. De to modeller anerkendes som vigtige historiske bilmodeller.