Wingbar Fiat Fullback, Mitsubishi L200, Triton

2.627,00 kr.

Wingbar Fiat Fullback er en robust og holdbart tagbøjle, designet specielt til Fiat Fullback pickup. Tagbøjlen er fremstillet af rustfrit stål for øget styrke og holdbarhed. Det er den perfekte løsning til transport af løse genstande, såsom kanoer, cykler, ski og andet udstyr.

Mitsubishi L200 Triton tagbøjlen er designet specielt til Mitsubishi L200 pickup. Tagbøjlen er fremstillet af rustfrit stål for øget styrke og holdbarhed. Det er den perfekte løsning til transport af løse genstande, såsom kanoer, cykler, ski og andet udstyr.

Triton tagbøjlen er designet specielf til Mitsubishi Triton pickup. Tagbøjlen er fremstillet af rustfrit stål for øget styrke og holdbarhed. Det er den perfekte løsning til transport af løse genstande, såsom kanoer, cykler, ski og andet udstyr.

Læs mere

Varenummer (SKU): 11008100425770893 Kategorier: ,

Wingbar Fiat Fullback, Mitsubishi L200 og Triton er det perfekte valg, hvis du leder efter et stærkt lastbilsstangsystem til din Fiat Fullback, Mitsubishi L200 eller Triton. Wingbar er konstrueret af solidt stål, der er forstærket med aluminium og er designet til at indeholde en større mængde vægt end andre lastbilsstangsystemer. Det er robust, korrosionsbestandigt og har en slank og aerodynamisk design, der sikrer, at det ikke øger dragten på dit køretøj. Det kommer med en bred vifte af monteringsmuligheder, der passer til alle typer biler og et aerodynamisk design, der reducerer støj og endda brændstofforbrug. Wingbar er let at installere og kræver ikke nogen specielle værktøjer. Det er den ideelle løsning til at forbedre din lastbil og gøre den klar til arbejdet.